Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

«Βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τετράδα»


Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν του Επίκουρου, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε σε γνωστο παοκτσηδικο ενημερωτικό site για τον σαββατιάκο (20/11) αγώνα των δύο ομάδων και προβλέπει ότι ο Δικέφαλος μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, στο τέλος της σεζόν.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ που μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, επόμενος αντίπαλος των παικτών του Γιάννη Μέλκα είναι ο Επίκουρος του Κώστα Χαριτωνίδη.

Κύριε Χαριτωνίδη, επόμενος αντίπαλος για τον Επίκουρο είναι ο ΠΑΟΚ…
«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και είναι μια ομάδα που δεν κάνει εύκολα λάθη. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να τον αναγκάσουμε να κάνει περισσότερα λάθη για να κερδίσουμε ευκολότερους και περισσότερους πόντους. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος και εμείς φιλοδοξούμε μέσα στην έδρα μας να σπάσουμε το αήττητό του.»

Αντιμετωπίσατε τον ΠΑΟΚ φέτος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπου και ηττηθήκατε. Έχετε μελετήσει περαιτέρω τον επόμενό σας αντίπαλο;
«Το φιλικό έγινε στο στάδιο της προετοιμασίας και οι ομάδες δεν ήταν ακόμα έτοιμες. Έχουμε μελετήσει τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε που να χτυπήσουμε, έχουμε κάτι κατά νου. Ελπίζω να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι και να φτάσουμε στη νίκη.»

Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο των νικών σε τέσσερις αγωνιστικές. Είναι έκπληξη για εσάς η μέχρι στιγμής πορεία του;
«Όχι, δεν είναι καθόλου έκπληξη. Η απόσταση μεταξύ των ομάδων έχει μικρύνει και οι διαφορές έχουν ελαχιστοποιηθεί. Το κακό είναι πως η απόσταση μίκρυνε προς τα κάτω, καθώς οι πιο δυνατές ομάδες αποδυναμώθηκαν ενώ ενισχύθηκαν οι μικρότερης δυναμικής. Όποια ομάδα αποφεύγει τα πιο πολλά λάθη, κερδίζει.»

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ;
«Πιστεύω δεν είναι απίθανο να μπει ο ΠΑΟΚ στην τετράδα γιατί όπως σας είπα πιο πριν, οι αποστάσεις έχουν μικρύνει και δεν έχει πολλές διαφορές από τις θεωρητικά δυνατότερες ομάδες.»

Βρισκόμενος στο τιμόνι του Δικέφαλου κατορθώσατε το 2000 να βγάλετε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μετά από 16 χρόνια. Πιστεύετε ότι η έξοδος σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι εφικτός στόχος για τον επόμενό σας αντίπαλο;
«Ναι, το θυμάμαι αυτό. Καταλληλότερος για να απαντήσει είναι ο προπονητής της ομάδας που βλέπει καθημερινά τους παίκτες του αλλά κατά την γνώμη μου θεωρώ πως ναι, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει στην Ευρώπη.»

Στον αντίπαλο πάγκο θα βρεθεί ο Γιάννης Μέλκας, ο οποίος έχει υπάρξει παίκτης σας. Διατηρείτε ακόμη επαφές με τον τεχνικό του Δικέφαλου;
«Τον Γιάννη τον γνωρίζω πολύ καλά καθώς όχι απλά τον είχα παίκτη μου για πολλά χρόνια αλλά ήμουν εγώ που τον βρήκα και τον έφερα από την Αλβανία. Σαν πρόεδρος των προπονητών, διατηρώ σχέσεις με όλους τους τεχνικούς των ομάδων και με ενδιαφέρει η πρόοδός τους και να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες.»

Ο Κώστας Χαριτωνίδης γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1954 και ασχολείται με το βόλεϊ από το 1968. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 1983 ενώ το 1997 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ-καπ με τον Άρη, έχοντας ως παίκτη τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Μέλκα. Την περίοδο 1999-2000 έβγαλε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μετά από 16χρόνια. Επίσης έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!