Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ volleypaok

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. 


volleypaok: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ. ΜΕΛΚΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ;

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΡΔΙΑ.

 

volleypaok: ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΦΕΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ;

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

 

volleypaok: ΣΥΝΟΛΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΣΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΑΟΚ ΦΕΤΟΣ; 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΒΟΛΕΙ..

 

volleypaok: ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ(Α.Σ. - ΤΑΠ);

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

 

volleypaok: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.

 

volleypaok: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ-ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok.blogspot.com ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ;

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ blog ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

 

volleypaok: Κ. ΜΕΛΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΚΑΣ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!