Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ "ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΑΕ": Ένας μήνας περιθώριο για τον επενδυτικό Όμιλο

Ένας μήνας περιθώριο για τον επενδυτικό Όμιλο
Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ κατά 17,7 εκ. ευρώ και θα παραμείνει ανοιχτή από την Τρίτη (16/11) έως τις 20 Δεκεμβρίου
18.05 Στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση βρίσκονται περίπου 30 άτομα. Μόλις έχουν εισέλθει στην αίθουσα ...ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, ο Σπύρος Μηλιορίδης και ο νομικός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομμάτης.
18.07 Ακολουθεί ο Γιώργος Φαρλαλής και στελέχη του ΑΣ, όπως ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Άκης Μπεκιάρης. Παρών και ο Ανδρέας Μανδρίνος.18.09 Ο Γιώργος Φαρλαλής, προεδρεύων της Συνέλευσης κηρύσσει την έναρξή της.
18.11 Ο Αχιλλέας Μαυρομάττης εξηγεί ότι εκπροσωπούνται 14.752.729 μετοχές, ποσοστό 66,9% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, άρα καλώς διεξάγεται η Γ.Σ., αφού υπάρχει απαρτία.18.13 Ο κ. Μαυρομμάτης τονίζει ότι ζητείται από το σώμα να εγκρίνει την αύξηση μ.κ. κατά 17.700.000 ευρώ. Να εκδοθούν περίπου 59 εκ. μετοχές με τιμή 0,30 η κάθε μία.18.14 Εξηγείται ότι η αύξηση αφορά όσους θέλουν να βάλουν μίνιμουμ 50.000 ευρώ.Αν καταβληθεί όλο το ποσό των 17,7 εκ. ευρώ, τότε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα φθάσει τα 24.310.753 ευρώ, το οποίο θα διαιρείται σε 81.035.845 μετοχές.Ακόμη τονίζεται ότι ζητείται η αύξηση και θα παραμείνει ανοιχτή από αύριο και μέχρι 20 Δεκεμβρίου.Σε 20 μέρες θα γίνει γενική συνέλευση απολογιστικού χαρακτήρα.Σε ερώτηση μετόχου που ήταν παρών σχετικά με το ενδιαφέρον των Αράβων, ο κ. Φαρλαλής δεν θέλησε να πει οτιδήποτε παραπέμποντας στην πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!