Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ποιο είναι το κλειδί των μέχρι τώρα σπουδαίων επιτυχιών της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν. Ο έμπειρος λίμπερο του "Δικέφαλου", Χρήστος Δημητρακόπουλος, εξηγεί κι αναλύει.

Είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες των "ασπρόμαυρων" και γνωρίζει καλά ότι η αποτυχία από την επιτυχία δεν απέχουν πολύ. Ο λόγος για τον λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Χρήστο Δημητρακόπουλο, ο οποίος εξηγεί κι αποκαλύπτει  τους λόγους της ξέφρενης πορείας του "Δικέφαλου" στο πρωτάθλημα της Α1 μέχρι τώρα την τρέχουσα σεζόν.
Ο Δημητρακόπουλος ανέλυσε στα λεγόμενά του το πως έφτασε ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας νίκες-έκπληξη επί του Ολυμπιακού και της ΕΑ Πατρών, που θεωρούνται από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ επισημαίνει ότι ο ενθουσιασμός στην ομάδα πρέπει να έχει μέτρο, ώστε να μην παρασύρει τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες και τους αποπροσανατολίσει.
"Η μέχρι στιγμής πορεία του ΠΑΟΚ δεν είναι... μυστήριο! Έχει εξήγηση. Κατ' αρχήν ο κορμός είναι σχεδόν ο ίδιος με την περασμένη σεζόν. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας κι αυτό έχει κάνει το έργο μας πιο εύκολο. Ήρθαν και οι καινούργιοι παίκτες και πλέον έχει δημιουργηθεί ένα κράμα εμπειρίας και ενθουσιασμού. Βέβαια, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καθρέφτης της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις είναι οι αγώνες. Νομίζω ότι φαίνονται αυτά που κάνουμε όλη την εβδομάδα", επισήμανε ο Δημητρακόπουλος.
Και συνέχισε: "Τα νέα παιδιά που μεταγράφηκαν στον ΠΑΟΚ έχουν κίνητρο. Ο Μπόγιτς και ο Στέινμπεργκ βγήκαν για πρώτη φορά να αγωνιστούν εκτός των συνόρων της χώρας τους και θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν και σε υψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ ότι αυτό βοηθάει και τους ίδιους και την ομάδα".
Ο έμπειρος λίμπερο του ΠΑΟΚ, πάντως, τράβηξε το χαλινάρι του ενθουσιασμού: "Δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα από τις πρώτες επιτυχίες μας. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Οι επιτυχίες αυτές στην αρχή δεν θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο, αν δεν πραγματοποιήσουμε ανάλογη συνέχεια. Το κλειδί για να συνεχίσουμε σε αυτό τον καλό ρυθμό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά στην ομάδα και δεν θέλει πολύ να τους "πλακώσει" η επιτυχία. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη".
Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι με τον Άρη: "Τον θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη (σ.σ. Τετάρτη 10/11). Θα μας βοηθήσει πολύ και βρίσκω την ευκαιρία να πω ότι θα μας δώσει δύναμη. Σε αθλήματα όπως το βόλεϊ, ο κόσμος έρχεται κυρίως όταν η ομάδα έχει επιτυχίες. Νομίζω ότι τώρα είναι ευκαιρία να έρθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να δούνε την ομάδα και να μας στηρίξουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!