Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Συνέχεια στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής

Σπουδαίους αγώνες  περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας ανοίγει αύριο με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων.
Ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Ηρακλή και του Αρη Μαρμούρης ΑΕ.
«Είναι ένα σπουδαίο και δύσκολο παιχνίδι, με τις ιδιαιτερότητες του, αλλά για μας είναι το ματς στο οποίο θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε κοντά στην κορυφή», τόνισε ο λίμπερο του Γηραιού Λάμπης Μπαμπαλιούτας και στο πρώτο κομμάτι συμφώνησε μαζί του ο τεχνικός του Αρη Μαρμούρης Γιώργος Οικονομίδης:
«Είναι ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, το οποίο θα έχει σκληρά χαρακτηριστικά, άγρια ομορφιά. Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνουμε μόνο εκεί, στο τέλος θα κερδίσει η πιο δυνατή ομάδα και για το καλό του βόλεϊ δεν θα έχουμε τίποτα άλλο να ασχοληθούμε».
Κι οι δύο παραδέχθηκαν ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερη λόγω και των γεγονότων που είχαν συμβεί στο περσινό παιχνίδι των πλέι οφ.
«Η ατμόσφαιρα σίγουρα θα είναι λίγο ηλεκτρισμένη κι αυτό είναι φυσιολογικό. Από τη πλευρά μας εμείς οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα και ευχή μας είναι να μην συμβεί το παραμικρό μέσα στο γήπεδο», ξεκαθάρισε ο Μπαμπαλιούτας με τον κ. Οικονομίδη να συμπληρώνει: «Είναι λογικό ότι όσα έγιναν πέρσι θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα, αλλά θεωρώ ότι το βόλεϊ δεν αντέχει άλλη πληγή. Δεν πρέπει κανείς να δώσει νέα δικαιώματα».
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στην έδρα της ΕΑΠ Λουξ κι ο Αρης από μια δύσκολη εβδομάδα (με δύο Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης).
«Εμείς έχουμε δείξει ότι μετά από αρνητικά αποτελέσματα έχουμε τον τρόπο να τα ξεπερνάμε και να αντιδρούμε σαν μεγάλη ομάδα κι αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ο Αρης είναι μια μαχητική ομάδα, που θα εμφανιστεί βελτιωμένη με την προσθήκη του Ερνάντεζ και η όποια κόπωση νομίζω ότι θα φανεί στη διάρκεια του αγώνα. Ούτως ή άλλως στη Μίκρα με όποιον κι αν παίζουμε φαβορί είμαστε εμείς», δήλωσε ο Μπαμπαλιούτας.
«Διαχειριζόμαστε το θέμα της σωματικής κούρασης όσο μας το επιτρέπει ο χρόνος, αλλά από τη στιγμή που πρέπει να παίξουμε θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις πιστεύοντας στο αποτέλεσμα και τη νίκη», σημείωσε ο προπονητής του Αρη και συνέχισε: «Ο Ηρακλής είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θα μπορούσε να είναι κάλλιστα στην πρώτη θέση, παρά τις ατυχίες που είχε με τους τραυματισμούς κι αυτό το ματς είναι μια πρόκληση και για τις δύο ομάδες...»
Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων.
«Εχουμε κάνει μια καλή σειρά με τρία νικηφόρα ματς κι αυτό μας δίνει ένα ψυχολογικό αβαντάζ», δήλωσε ο Ανδρέας Φράγκος ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα αντί του Χουρκίν Ντεσπέιν (είναι τραυματίας από το ματς με την Γιαστρέμπσκι) και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι, παίζοντας πλέον σαν ομάδα και αν αύριο δείξουμε αυτό το πρόσωπο τότε σίγουρα θα έρθει και το καλό αποτέλεσμα».
Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τον νεαρό ακραίο Δημήτρη Χατζηηλιάδη να δηλώνει: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανεβασμένος, κάτι που έδειξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου παρά την απώλεια του Ντεσπέιν πήρε μια μεγάλη νίκη. Είναι το απόλυτο φαβορί κι εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε ελεύθερα κι ότι βγει. Αν πάρουμε πάντως κάτι από το ματς θα είναι μεγάλη επιτυχία».
Στον Απόλλωνα ο Χρήστος Πάτρας δεν υπολογίζει τον Ισαχάρ, αφού ο Κολομβιανός διαγώνιος υπέστη υποτροπή στο τραύμα του.
Στην Αλεξανδρούπολη έχουμε το ντέρμπι των νεοφώτιστων με τον τοπικό Εθνικό (που έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας) να υποδέχεται τον Επίκουρο Πολίχνης ISS (χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του).
«Το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες και πολύ επικίνδυνο αφού ο Επίκουρος είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα. Κι εμείς όμως έχουμε αποδείξει φέτος ότι διαθέτουμε ένα ικανό σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες κάθε αγώνα», τόνισε ο αρχηγός του Εθνικού Γρηγόρης Σιδηρόπουλος.
Οι Θρακιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, ενώ χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κι ο Επίκουρος Πολίχνης ISS με τον κεντρικό της ομάδας Κώστα Γκιρτζίκη να σημειώνει: «Εμείς όπως σε κάθε ματς πηγαίνουμε για τη νίκη. Ο Εθνικός είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, όπως φάνηκε με τις δύο νίκες που σημείωσε με Ολυμπιακό και ΕΑΠ. Εμείς έχουμε δουλέψει σωστά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα ματς όπου ενώ το αξίζαμε δεν πήραμε κανένα βαθμό»
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σάββατο 27.11.2010
Μίκρας, 19.00 (Novasports 3): Ηρακλής - Αρης Μαρμούρης ΑΕ (Γεροθόδωρος, Καραμπέτσος, παρατηρητής διαιτησίας Κάλης)
Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός - Απόλλων Καλαμαριάς (Βουδούρης, Ρουσάκης, παρατηρητής διαιτησίας Διαμαντόπουλος)
Αλεξανδρούπολης, 19.00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Επίκουρος ISS (Ράπτης, Μυλωνάκης, παρατηρητής διαιτησίας Λαδάς)
Κυριακή 28.11.2010 

ΠΑΟΚ, 19.00: ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος ΓΣ (Αμασιάδης, Βασιλειάδης, παρατηρητής διαιτησίας Αντωνούλης) * ο αγώνας διεξάγεται χωρίς την παρουσία θεατών 
Δευτέρα 29.11.2010Ζηρινείου, 19.00 (Novasports): ΑΟ Κηφισιάς - ΕΑ Πατρών Λουξ (Βαρθαλίτης, Ονόπας, παρατηρητής διαιτησίας Ανδρονικίδης)
Τετάρτη 1.12.2010 Λαμίας, 19.00 (Star Κ.Ε.): ΓΣ Λαμία - Παναθηναϊκός (Πανούτσος, Γεωργουλέας, παρατηρητής διαιτησίας Παναγής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!