Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Παντακίδης: "Το θέλαμε περισσότερο από τον Άρη" - Δημητρακόπουλος: "Δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία"

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για τα στοιχεία που έχουν ωθήσει το "Δικέφαλο" στο εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και για τα συστατικά της επιτυχίας στο παιχνίδι με τους "κίτρινους" την Τετάρτη (10/11)

Ο Γιάννης Παντακίδης, εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στον Άρη, αλλά και προσγειωμένος, γνωρίζοντας ότι ακολουθεί δύσκολη συνέχεια, μίλησε στο olaPAOK.gr για τα συστατικά της επιτυχίας του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και εξήγησε τους λόγους που ο "Δικέφαλος" έφτασε στην επιτυχία επί των "κιτρίνων".
Συγκεκριμένα είπε:
Για το πού κρίθηκε το ματς με τον Άρη: "Πιέσαμε πάρα πολύ στο σερβίς, τους δημιουργήσαμε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή. Δεύτερο στοιχείο που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη ήταν ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι, φυσικά μας έδωσε ώθηση και ο κόσμος μας".
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Είναι αρχή ακόμη. Η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες. Χαιρόμαστε σήμερα το βράδυ, χαιρόμαστε αύριο και μένουμε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί έχει πολύ δρόμο ακόμη".
Για τα στοιχεία που έχουν "σπρώξει" τον ΠΑΟΚ να πετύχει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα: "Η συγκέντρωση στο γήπεδο και η καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις".


Ο έμπειρος λίμπερο του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημητρακόπουλος, μετά τη νίκη επί του Άρη, έριξε το σύνθημα για τη συνέχεια, ενώ μίλησε και για τα σημεία κλειδιά που έφεραν τη νίκη επί των "κίτρινων"

Συγκεκριμένα είπε:
Για τη νίκη επί του Άρη: "Σημαντικό για τη νίκη ήταν η διάθεση που είχαμε, γιατί αυτά τα παιχνίδια από μόνα τους σε δίνουν κίνητρο για να κερδίσεις. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για όλο τον σύλλογο, παράγοντες, παίκτες, φιλάθλους. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία, στα τελειώματα των σετ".
Για τα αγωνιστικά στοιχεία που έσπρωξαν τον ΠΑΟΚ στην επιτυχία: "Παίξαμε καλά στο μπλοκ, άμυνα. Δουλέψαμε μεγάλο διάστημα στην τακτική. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι μιλάμε για ένα ποιοτικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό, επαναλαμβάνω, ήταν το πάθος και η διάθεση που είχαμε για τη νίκη. Φυσικά, με τον κόσμο, που ήταν δίπλα μας και μας έδωσε ώθηση. Τον θέλουμε κοντά μας, να μας βοηθάει και σε άλλα παιχνίδια, αρκεί η συμπεριφορά του να είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια".
Για την συνέχεια: "Το τέσσερα στα τέσσερα μας δίνει καλή ψυχολογία να δουλέψουμε για τη συνέχεια. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μην κοιτάζουμε μακριά. Οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί και στο τέλος να κάνουμε ταμείο".
Για το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και έρχονται επιτυχίες οι αντίπαλοι υπολογίζουν περισσότερο τον ΠΑΟΚ: "Για εμάς θα λειτουργήσει θετικά. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Βέβαια, πλέον οι αντίπαλοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να μας κερδίσουν, επειδή θέλουν να πανηγυρίσουν μια επιτυχία επί του πρώτου της βαθμολογίας, αλλά εμείς κοιτάζουμε μόνο την δουλειά μας".



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!