Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σπουδαία ματς στην 5η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011, αφού το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής.
Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Ρέντη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τις περσινές τους αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.
Στο κλειστό της Πολίχνης ο νεοφώτιστος Επίκουρος ISS υποδέχεται τον αήττηρο και πρωτοπόρο (μαζί με τον Παναθηναϊκό ΠΑΟΚ), σε ένα ματς όπου θα έχουμε τη μάχη των δύο Εσθονών διαγώνιων Πάβελ Κρουζάγεφ (Επίκουρος ISS), Σάντερ Στέϊνμπεργκ (ΠΑΟΚ), αλλά κυρίως την κόντρα του δασκάλου Κώστα Χαριτωνίδη με τον μαθητή Γιάννη Μέλκα.
Το μακρινό 1991, ο τότε προπονητής του Αρη Κώστας Χαρτιτωνίδης είχε φέρει για δοκιμή τον Γιάννη Μέλκα και παρόλο που ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά από μισή ώρα έσπασε το πόδι του (σε προσπάθεια για μπλοκ έπεσε στο πόδι του Ηλία Μήττα), ζήτησε από τη διοίκηση να αποκτηθεί όπως και έγινε.
«Χαίρομαι που βλέπω παλιούς μου αθλητές να προοδεύουν και να χτίζουν τη δική τους καριέρα, αλλά στο αυριανό ματς δεν μετρούν οι φιλίες αφού και οι δύο θέλουμε τη νίκη και τους βαθμούς», είπε ο κ. Χαριτωνίδης για να συμπληρώσει ο Γιάννης Μέλκας: «Οταν παίξαμε το φιλικό στο τουρνουά του ΣΥΔΠΕΒΕ αισθάνθηκα περίεργα, αφού ήταν η πρώτη φορά που είχα ως αντίπαλο τον δάσκαλο μου. Τον εκτιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα γιατί ήταν ένας από τους ανθρώπους με εμπιστεύητηκαν και με βοήθησαν σε δύσκολους καιρούς».
Στον Επίκουρο ISS μοναδικό πρόβλημα τις τελευταίες ημέρες ήταν ο Πάβελ Κρουζάγεφ ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στα τελη της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο κ. Χαριτωνίδης: «Είναι πολύ καλύτερα και θα αγωνιστεί. Για μας ο στόχος είναι ο ίδιος όπως σε όλα τα ματς, αφού για να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Πιστεύω ότι σ' αυτό το παιχνίδι θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι απ' ότι στα προηγούμενα».
Στον ΠΑΟΚ μόνο Θάνος Παπαδημητρίου δεν είναι απόλυτα έτοιμος (εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στην αριστερή κνήμη) με τον κ. Μέλκα να τονίζει: «Ο Επίκουρος είναι μια πλήρης και πολύ επικίνδυνη ομάδα. Η θέση του είναι πλασματική, το έχω πει στους παίκτες μου και πρέπει να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Στην Πάτρα διεξάγεται το ντέρμπι ΕΑΠ Λουξ - Ηρακλής, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά το βράδυ της Τετάρτης επέστρεψαν στις νίκες με την Ευρωπαϊκή τους επιτυχία εις βάρος της ΑΕ Καραβά στο Τσάλεντζ Καπ.
«Αλλο ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ο Ηρακλής δείχνει ότι φέτος θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσει. Από την άλλη εμείς παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε από το αυριανό ματς», τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας ενώ στην ΕΑΠ δεν υπολογίζουν μόνο στον Γιώργο Κιτσαντά. Στον Ηρακλή οι Αντρέι Κράβαρικ, Δημήτρης Χαραλαμπίδης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά κι οι δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ όπως σημείωσε ο Κώστας Προύσαλης: «Δουλεύουμε εδώ και καιρό με προβλήματα τα οποία δεν λένε να μας αφήσουν, αλλά προσπαθούμε και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Η ΕΑΠ έχει τρεις ήττες, αλλά είναι μια καλή ομάδα και είναι ζήτημα χρόνου για να ανέβει, οπότε σίγουρα θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι».
Πολύ σημαντική είναι και η αναμέτρηση της Καλαμαριάς μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του ΑΟ Κηφισιάς.
«Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία, αλλά και σε ανάποδο αποτέλεσμα δεν θα τα βάψουμε μαύρα αφού το πρωτάθλημα φέτος έχει αποδειχθεί ότι κρύβει πολλές εκπλήξεις» τόνισε ο Θοδωρής Μποζίδης.
Στον ΑΟ Κηφισιάς ο Αντέλικο Ντάνγκουμπιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση του και ακολούθησε κανονικά την αποστολή.
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και όχι μόνο αυτό», είπε από την πλευρά του ο τεχνικός του ΑΟΚ Σωτήρης Δρίκος και κατέληξε: «Είναι ένα δύσκολο ματς, σε ένα δύσκολο γήπεδο κι απέναντι σε μια πολύ μαχητική ομάδα»
Στο κλειστό της Κυψέλης ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. «Για εμάς αυτό το ματς είναι μία ακόμη πρόκληση. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, αφού ο Παναθηναϊκός παρά τα προβλήματα του είναι το φαβορί. Εμείς πάντως έχουμε όρεξη και διάθεση για να κοντράρουμε», δήλωσε ο πασαδόρος των γηπεδούχων Γιώργος Δρογκάρης ενώ ο Βούλγαρος διαγώνιος του ΠΑΟ Μπόγιαν Γιορντάνοφ συμπλήρωσε: «Θα είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για εμάς, αφού παίξαμε ένα δύσκολο ματς την Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε κάποια προβλήματα στην ομάδα και θεωρώ ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς, Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πααμείνουμε στην πρώτη θέση»
Το τελευταίο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής (Αρης Μαρμούρης ΑΕ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης) θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ρέντη, 17.00 (Novasports), Ολυμπιακός - Λαμία, Καραμπέτσος, Ονόπας
Καλαμαριάς, 18.00 Απόλλων Καλ. - Κηφισιά, Μιχελινάκης, Δεληκωστίδης
Πολίχνης, 19.00 Επίκουρος ISS - ΠΑΟΚ, Μπαντιανίδης, Γεωργιάδης
ΕΑΠ, 19.30 (Novasports), ΕΑΠ Λουξ - Ηρακλής, Γεωργουλέας, Ρουσάκης
Πανελληνίου, 20.00 Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός, Μουλά Λ., Ράπτης
Κυριακή 21/11
Βασιλικά, 20.00, Αρης Μαρμούρης ΑΕ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θεμελής, Καραμπαλάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!