Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Ονειρεμένο ξεκίνημα"

Ο Γιάννης Μέλκας εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη και την εντυπωσιακή πορεία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα της Α1
Με δηλώσεις του στον "Libero", ο Γιάννης Μέλκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, καθώς και για την εξαιρετική πορεία του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα της Α1. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας:
Για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στα κρίσιμα σημεία των τριών σετ με τον Άρη: "Παίζαμε στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας. Σίγουρα παίρνεις μία ώθηση από τους φιλάθλους. Από την άλλη, έχουμε δουλέψει αυτές τις φάσεις, όταν το παιχνίδι φτάνει στον πόντο και αυτό μας βγήκε κόντρα στον Άρη. Σημαντικό ρόλο, φυσικά, έπαιξε και ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες".
Για τη στήριξη του κόσμου: "Δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Είναι πολύ ωραίο, είναι... άλλο πράγμα! Ο κόσμος είναι αυτός που θα βάλει τη σφραγίδα του για να πάρουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να τα κάνουμε εμείς σωστά, με την τεχνική κτλ, αλλά ο κόσμος βοηθάει πολύ".
Για τα παράπονα του Άρη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων: "Στην αρχή έγιναν κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτήν τη λογική. Ο κόσμος θέλει να κερδίζει η ομάδα του, απέναντί του έχει τον Άρη, εν μέρει δικαιολογώ και κάποια πράγματα".
Για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας: "Το ξεκίνημα είναι ονειρεμένο. Κάναμε προσεκτικές κινήσεις, αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα αρχίζαμε τόσο καλά. Είχαμε τους ξένους από την αρχή της προετοιμασίας, ενώ κρατήσαμε τον κορμό με τους Έλληνες και αυτό έχει παίξει το ρόλο του".
Για τη συνέχεια: "Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο είναι με τον Επίκουρο, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα του και η πίεση που αισθανόμαστε, επειδή είμαστε στην κορυφή, κάνει αυτόν τον αγώνα πολύ δύσκολο".
Για τα οικονομικά προβλήματα στην Α1: "Λέγαμε από πέρσι, ότι θα φανεί στο τέλος ποιος θα αντέξει. Στον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο βάζουμε ένα λιθαράκι, για να βελτιωθεί η οργάνωση. Δεν είμαστε 100% οργανωμένοι, αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα και βοηθάμε και σε αυτό το κομμάτι όλοι μας. Και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση, για να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο το έργο των αθλητών. Στο οικονομικό περνάμε όντως μία δύσκολη φάση, ο κύριος Κατσαρής προσπαθεί, έχει να σηκώσει μεγάλο φορτίο.
Οι παραδοσιακά καλές ομάδες έχουν πέσει κάπως και πλέον έχουν μικρύνει οι διαφορές. Είχαμε πει ότι θα βλέπουμε "μάχες" και "σφαγές" μεταξύ των αντιπάλων. Έχει αλλάξει ο χάρτης. Βεβαίως, υπάρχει και ο Δεκέμβριος, οι ομάδες μπορούν να βρουν κι άλλες λύσεις και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε περισσότερο".
Για την επιλογή καλών ξένων με λίγα χρήματα: "Δεν ξέρω πόσα χρήματα ξοδεύουν οι άλλες ομάδες. Σίγουρα, η εντολή του ΑΣ ήταν να μη βιαστούμε και να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, για να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ στο ίδιο επίπεδο ή να τον πάμε και πιο ψηλά. Βεβαίως, το θέμα είναι να έχεις και εσύ εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και στην ομάδα και παίρνοντας και λίγο ρίσκο να βρεις τους κατάλληλους παίκτες. Χρειάζεται και τύχη. Μέχρι στιγμής, είμαστε ευχαριστημένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!