Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΠ Άρης: "Το παιχνίδι έγινε σε ρωμαϊκή αρένα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ??? ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ??? ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ε???

Boλές κατά πάντων εξαπέλυσε το ΤΑΠ Άρης μετά το τέλος του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 3-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ αναφέρει: "Δυστυχώς για άλλη μια φορά διεξήχθη ένα παιχνίδι μέσα σ΄ ένα γήπεδο που θύμιζε «ρωμαϊκή αρένα», με διαιτητές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, χάνοντας τον πειθαρχικό έλεγχο. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στη Λίγκα, στην ΚΕΔ και στην ΕΟΠΕ, καθώς η εικόνα αυτή που παρουσιάστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της Ελλάδας αποτελεί δυσφήμιση για το βόλεϊ. Είναι λυπηρό που κάθε φορά μένουμε στα λόγια, χωρίς να γίνονται συγκεκριμένες πράξεις για την πάταξη του φαινομένου της βίας, ιδιαίτερα την ώρα διεξαγωγής των αγώνων.
Υ.Γ. Το ελάχιστο που περιμένουμε από την ΚΕΔ είναι επιτέλους να τιμωρήσει αυτούς τους διαιτητές, οι οποίοι βλάπτουν το άθλημα".
Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος δήλωσε: "Πριν πω τι έφταιξε και χάσαμε, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που μέσα σε άθλιες συνθήκες, καταφέραμε να παίξουμε αυτό που μας άφησαν να παίξουμε. Όσοι ευαγγελίζονται πως με αυτές τις συνθήκες θα πάει το βόλεϊ μπροστά, να μεριμνήσουμε να διεξάγονται τα παιχνίδια επί ίσοις όροις το λιγότερο. Δεχθήκαμε πάγο, μπουκάλια, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν πιο ποιοτικό. Αν μας άφηναν να παίξουμε και ρυθμός καλύτερο. Δεν λέμε να μην έρθει κόσμος, αλλά αν έρθει και δημιουργεί αυτά, ας το σκεφτούν αυτοί που διοργανώνουν το πρωτάθλημα". 

ΥΓ volleypaok ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΑΠ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΚΥΡΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!