Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ: Ο ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ volleypaok

ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ.


volleypaok: ΘΑΝΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 5 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;
 

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η πορεία της ομάδας εχει ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου με πολύ και καλή δουλειά, συνεχίζεται μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε καταφέρει να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με το δεξί, αντιμετωπίζοντας μέχρι στιγμής δύσκολες ομάδες και με τις ελάχιστες βαθμολογικές απώλειες. Η μέχρι στιγμής πορεία κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού βρίσκει την εξήγησή της μέσα από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα καθημερινά στην προπόνηση.


volleypaok: ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ;

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Βαδίζουμε προς την 6η αγωνιστική και όπως είναι γνωστό το πρωτάθλημα έχει ''πολύ δρόμο ακόμα''...!!
Η ομάδα του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από ένα πολύ καλό κράμα αθλητών με μεγάλη εμπειρία, νεανικό ενθουσιασμό και δίψα για διακρίσεις κάτι που την καθιστά άξια για ανάλογη συνέχεια. Είναι όμως κάτι στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε έμπρακτα με τις εμφανίσεις μας στον αγωνιστικό χώρο στις επόμενες αγωνιστικές και όχι με λόγια, οπότε to be continued.....!!!!!


volleypaok: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΕΠΙΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΧ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ;

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Κατά την παρουσίαση της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τεχνική ηγεσία και προπονητικό team δήλωσαν ότι επιθυμούν μια καλύτερη πορεία συγκριτικά με τη περσινή αγωνιστική χρονιά και μια θέση που οδηγεί στα σαλόνια της ευρώπης, κάτι που αποτελεί έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Στόχος μας είναι να βλέπουμε την κάθε εβδομάδα ξεχωριστικά, να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αντίπαλο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και την ημέρα του αγώνα να αγωνιζόμαστε μέσα στο γήπεδο για την νίκη.
Και ποιος δεν επιθυμεί έναν τίτλο;:::Παρόλο αυτά οφείλουμε να μένουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε, όπως συνηθίζει να λέει και ο σοφός λαός μας ,είναι ότι ''τρώγοντας έρχεται η όρεξη''..!!


volleypaok: ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ;


 ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ξεκίνησα το βόλεϊ στις ακαδημίες της ομάδας του Αρχέλαου Κατερίνης, όπου και αγωνίστικα για πολλά χρόνια στις κατηγορίες Γ' και Β' εθνικής. Ακολούθησε η μεταγραφή μου στην ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής για 2 χρόνια με αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Β' εθνική.
Έπειτα μετακόμισα στην Νίκη Αιγινίου για 3 αγωνιστικές περιόδους όπου πραγματοποιήσαμε δύο ανόδους από την Γ' στην Α2 εθνική κατηγορία. Πέρυσι έγινα Σαλονικιός καθώς αγωνίστηκα στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς Α'1 και έτσι ήρθε η στιγμή της ματαγραφής μου στον ΠΑΟΚ....

volleypaok: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ;

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Κάτι παραπάνω από εκδηλωτικός, καθώς μπορεί και δημιουργεί μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που κάθε αθλητής οποιουδήποτε αθλήματος θα ήθελε να αγωνίζεται σε τέτοιο κοινό.
Η βοήθειά του στο ντέρμπι με τον Άρη ήταν καθοριστικής σημασίας και θέλουμε να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας σε όλες της αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.


volleypaok: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΑΔΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Μπορώ να τις χαρακτηρίσω ΑΡΙΣΤΕΣ!!!!!!

volleypaok: ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Όλοι οι αθλητές οφείλουμε να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε το 100% των ικανοτήτων μας εντός του γηπέδου ανά πάσα στιγμή. Ο προπονητής της ομάδας είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει πότε θα γίνει αυτό και με ποιο ρόλο. Προσπαθώ καθημερινά γι' αυτό και δηλώνω έτοιμος.
Είναι μεγάλη μου χαρά να αγωνίζομαι στην ίδια ομάδα με τον Χρήστο και μάλιστα στην ίδια θέση. Είναι ένας αθλητής κλάσης,επαγγελματίας,με μεγάλη καριέρα και εμπειρία. Θεωρώ πως μόνο οφελιμένος μπορώ να βγω από μια τέτοια σχέση.

volleypaok: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ; 

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την μέχρι τώρα παρουσία του στο γήπεδο. Αναμένουμε ανάλογη συνέχεια! 


volleypaok: ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΤΟ blog ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ;

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αποτελεί μια πολύ καλή κίνηση εκ μέρους σας, που μόνο καλό μπορεί να φέρει. Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας, την επικροτούμε και τη στηρίζουμε.


volleypaok: ΘΑΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ volleypaok.blogspot.com ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ. 

ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Εγώ ευχαριστώ και εύχομαι την επόμενη φορά που θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε, να μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!