Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το ματ του Ζαγοράκη στον Κόκκαλη


Το olaPAOK.gr έχει τις λεπτομέρειες των σκληρών διαπραγματεύσεων που έγιναν προκειμένου το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να διεξαχθεί την Κυριακή (9/5) στην Τούμπα. Η σθεναρή στάση της διοίκησης του ΠΑΟΚ και η συμμαχία Ολυμπιακού-Άρη


Όταν γύρω στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης (6/5) η Superleague έκανε γνωστή την νέα αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το σίριαλ που θα ακολουθούσε μέχρι να καθοριστεί το πρόγραμμα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Επί σχεδόν 13 ώρες δόθηκε μία παρτίδα σκάκι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ή αν θέλετε Ζαγοράκη-Κόκκαλη, στην οποία ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ έκανε ματ στον ισχυρό άνδρα των "ερυθρολεύκων".

Το χρονικό των σκληρών διαπραγματεύσεων

Όλα άρχισαν όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης και οι συνεργάτες του ζήτησαν από την Λίγκα να γίνει πρώτα το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και στο τέλος των πλέι οφ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός να αναμετρηθούν στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε άμεσα γι' αυτή την κίνηση και ευθύς εξαρχής δήλωσε την άρνηση να γίνει οτιδήποτε διαφορετικό περα από την συνέχιση των πλέι οφ βάσει της σειράς των αγωνιστικών που είχε προκύψει από την κλήρωση. Ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να σκεφτούν αν συνέφερε αγωνιστικά ή όχι τον ΠΑΟΚ, πρώτα να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη και την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα.

"Υπάρχουν κανονισμοί και πρέπει να τηρηθούν. Οτιδήποτε άλλο συνιστά αλλοίωση του Πρωταθλήματος και εκθέτει τη Λίγκα" ήταν η θέση των ανθρώπων της ΠΑΕ, που γνωρίζουν πολύ καλά τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του και πόσο ευαίσθητοι είναι σε τέτοια ζητήματα. Αυτοί οι οπαδοί που, εδώ και μέρες, έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και περιμένουν πώς και πώς την μέρα διεξαγωγής του.

Η συμμαχία Ολυμπιακού, Άρη

Ο Ολυμπιακός παρέμενε αμετακίνητος στη θέση του και μάλιστα βρήκε και σύμμαχο στο πλευρό του τον Άρη, που, δια στόματος Γιάννη Κόντη, είχε εκφράσει νωρίτερα δημόσια τη θέση του να διεξαχθεί την Κυριακή (9/5) η τέταρτη αγωνιστική. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ του Πατρίκ Κομνηνού και των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ συνεχιζόταν με ιδιαίτερη ένταση, έδειχναν όμως να οδηγούν σε αδιέξοδο. Η Λίγκα, μάλιστα, σε κάποια φάση των συζητήσεων έδειξε να παίρνει το μέρος του Ολυμπιακού (διοχετεύοντας πληροφορίες στα εμπλεκόμενα κανάλια ότι "την Κυριακή μάλλον θα διεξαχθεί η τέταρτη αγωνιστική"), ωστόσο ο Θόδωρος Ζαγοράκης ήταν αμετάπειστος στις... πιέσεις του Πατρίκ Κομνηνού. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε τις τηλεφωνικές επαφές μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Ηλία Βιολίδη και ήταν εκείνος που αποφάσισε να χαράξει κοινή γραμμή με την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας ήθελε το πρόγραμμα αγώνων να παραμείνει όπως είχε οριστεί αρχικά.

Τα δύο όπλα στη φαρέτρα του ΠΑΟΚ

Οι δύο ΠΑΕ αποφάσισαν να εκδώσουν κοινή, πολύ σκληρή, ανακοίνωση σε βάρος της Superleague και των υπόλοιπων δύο ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ. Την ίδια ώρα, ενημερώθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Νικόλας Πατέρας ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχθούν αλλαγή στη σειρά των αγωνιστικών και ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα ζητούσαν τη σύγκληση της ολομέλειας του δ.σ. της Λίγκας. Το διπλό μήνυμα (κοινή ανακοίνωση-σύγκληση ολομέλειας) έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οδήγησε στην υπαναχώρησή της περίπου μία ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (7/9), συμπαρασύροντας και την πλευρά του Άρη. Λίγη ώρα αργότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Superleague είχε αναρτηθεί το πλήρες πρόγραμμα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί πρώτα στην Τούμπα και στη συνέχεια στο Καραϊσκάκη. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης πέτυχε μία μεγάλη νίκη σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη, που πολυ σπάνια έχει συναντήσει τόσο σθεναρή στάση στη θητεία του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!