Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τρίτη πράξη στους ημιτελικούς της Α1 Ανδρών

Το τρίτο ραντεβού των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στους ημιτελικούς της Α1 Ανδρών είναι προγραμματισμένο για αύριο με την αρχή να γίνεται στο κλειστό της Γλυφάδας (Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ) και η συνέχεια να δίνεται στο κλειστό του Ρέντη (Ολυμπιακός - ΓΣ Λαμία).
Στο πρώτο ζευγάρι, με τη σειρά των αγώνων να είναι στο 1-1, γίνεται εύκολα αντιληπτή η σημασία του σημερινού αγώνα.
Στον Παναθηναϊκός ο Στέλιος Καζάζης για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν θα έχει να ξεπεράσει σημαντικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει τον Κώστα Χριστοφιδέλη ενώ ο Βασίλης Μηνούδης δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος.
«Το αρνητικό αποτέλεσμα στα Βασιλικά ξέρουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και αύριο θα είναι ένα διαφορετικό ματς», δήλωσε ο ακραίος του ΠΑΟ Ηλίας Λάππας στο paovolleyball.gr και συμπλήρωσε: «Αν παίξουμε με προσοχή και αποφύγουμε τα λάθη δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θέλουμε να φτάσουμε στην τελική φάση, αυτός ήταν από τους αρχικούς στόχους μας και γι' αυτό η νίκη αύριο επιβάλλεται».
Στον ΑΡΗ Μαρμούρης ΑΕ ο Γιώργος Οικονομίδης έχει έναν μικρό πονοκέφαλο με τον Νίκολα Κοβάσεβιτς (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του με τον τεχνικό των κιτρινόμαυρων να τονίζει: «Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά εγώ αυτό που θέλω να δω από την ομάδα μου είναι ο δυναμισμός που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι»
Στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη ομάδα που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στον τελικό, αφού προηγείται ήδη με 2-0 στις νίκες, αλλά ο Γιάννης Καλμαζίδης φρόντισε να χτυπήσει το καμπανάκι στους παίκτες του.
«Η δύσκολη νίκη στο δεύτερο ματς στη Λαμία ήταν ένα καλό μάθημα για την ομάδα μου και πρέπει να παίξουμε με μεγάλη σοβαρότητα για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», τόνισε ο ερυθρόλευκος τεχνικός ο οποίος θα έχει στη διάθεση του κανονικά τον Λεονάρντο Καλντέιρα.
Ενισχύσεις θα έχει όμως και η Λαμία καθώς ο Γιάννης Χαριτωνίδης εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών που του επιβληθεί και θα τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ο οποίος θέλει από το αυριανό ματς: «Μια καλή εμφάνιση. Δεν την είχαμε στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού και θέλω η ομάδα μου να μπει στο γήπεδο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί».
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Γηπ. Γλυφάδας 17.30 (Novasports 1), Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ (Πανούτσος, Θεμελής)
Γηπ. Ρέντη 20.00 (Novasports 1), Ολυμπιακός - Λαμία (Δεληκωστίδης, Βαρθαλίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!