Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Σύριο επιχειρηματία»






Είναι φαίνεται της μοίρας γραφτό να δημιουργείται αναστάτωση στον ΠΑΟΚ πριν από σημαντικά παιχνίδι όπως αυτά που θα ακολουθήσουν για τα πλέι οφ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Χθες λοιπόν κυκλοφόρησε ως πληροφορία η φήμη που θέλει επιχειρηματία από την Συρία να ενδιαφέρεται για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το σενάριο μάλιστα ενισχύθηκε από «επιβεβαίωση» του θέματος από τον πρόεδρο του Α. Σ. ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή. Τα ΣΠΟΡ επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του Α. Σ. που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Πριν από σχεδόν 10 μήνες μου τηλεφώνησε φίλαθλος του ΠΑΟΚ που λειτουργώντας ως μεσολαβητής Ελληνοσύριου επιχειρηματία μου μετέφερε ενδιαφέρον για την ΠΑΕ από Σύριο επιχειρηματία.

Του είπα ότι έχω πει στους δεκάδες που μου τηλεφώνησαν τους τελευταίους μήνες για να μου μεταφέρουν δήθεν ενδιαφέρον επιχειρηματιών για τον ΠΑΟΚ: «Με το θέμα ασχολείται ο Ζαγοράκης και όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για να γίνουν συζητήσεις, είναι απαραίτητο ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αποδείξει την οικονομική του επιφάνεια καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό της ΠΑΕ».

Δεν έχει γίνει καμία άλλη ενέργεια και δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά και μάλιστα πριν από την τεράστια προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα μας για την διάκρισή της στα πλέι οφ.

Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟΚ, καλείται να το αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια. Το μόνο με το οποίο πρέπει να ασχοληθούμε είναι οι αγώνες που ακολουθούν για την ποδοσφαιρική μας ομάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!