Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μαρκόπουλος: «Αλλάξαμε πολλά πράγματα»






Απέναντι στον Πανελλήνιο θα δώσει τη μάχη της πρώτης φάσης των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε τις εντυπώσεις τη φετινή χρονιά και τελείωσε την κανονική περίοδο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου, άπαντες στις τάξεις της ομάδας παραμένουν προσγειωμένοι:

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Πανελλήνιος είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη".

"Είναι δυνατοί και στην περιφέρεια, αλλά και κοντά στο καλάθι. Έχουν βάθος στον πάγκο κι αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να φρεσκάρουν την ομάδα τους ανά πάσα στιγμή. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν μπορώ να πω όμως, εάν αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε".

"Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να διορθώσεις τα λάθη σου στα πλέι οφ. Για αυτό πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι ένας δυνατός αντίπαλος και σε αρκετά σημεία περισσότερο έμπειρος από μας".

Από την πλευρά του, ο φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό, Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ, είπε:

"Τελείωσε μία δύσκολη χρονιά, που μας βρήκε στην πέμπτη θέση και δύο βήματα πιο πάνω από την περσινή χρονιά. Το είχα πει και από το ξεκίνημα της σεζόν, ότι η ομάδα θα πρέπει να κάνει προσεκτικά βήματα".

"Δεν πρέπει να κάνουμε μεγάλα όνειρα, αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας κι αυτό είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελλήνιο. Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι, θα είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και μόνο, ούτε στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την Δευτέρα στο γήπεδό μας, ούτε στο ενδεχόμενο να χρειαστεί τρίτος αγώνας".

"Είμαστε σε καλή κατάσταση, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας, θα φανεί όμως στο γήπεδο τι θα γίνει. Ο Πανελλήνιος είναι καλή ομάδα και όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες της Αθήνας, εκτός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, έχει ένα μικρό γήπεδο, το οποίο τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, ακόμη κι εάν δεν έχουν μεγάλη βάση φιλάθλων, όπως συμβαίνει με τη δική μας ομάδα". -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!