Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τερζανίδης: Champions League και τίτλος του χρόνου






Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κερδίσει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και θα διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στο Sportaction ο Χρήστος Τερζανίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με τα όσα είδε εφέτος από την ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ έχει τα τελευταία χρόνια ανοδική πορεία. Επίσης, μίλησε για τον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε πως η νίκη απέναντι στον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας είναι «μονόδρομος». Επίσης, άφησε να εννοηθεί πως ο Φερνάντο Σάντος πρέπει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά, ο Τερζανίδης δήλωσε για τον αγώνα του ΟΑΚΑ: «Είδαμε έναν ΠΑΟΚ πολύ καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο από τον Σάντος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και πιστεύω πως η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε. Σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να προσέχεις πρώτα να μην χάσεις και στην συνέχεια να κυνηγήσεις κάτι παραπάνω. Σίγουρα δε μείναμε ικανοποιημένοι με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα το θέαμα που έδειξε στο συγκεκριμένο ματς, όπως δεν μείναμε ικανοποιημένοι και από την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες έδειχναν ανέτοιμες για αυτό το ματς, όμως πιστεύω πως αυτός που βγήκε κερδισμένος από την ισοπαλία ήταν ο ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά στο ντέρμπι με τον αρη δήλωσε: «Σίγουρα στο ντέρμπι με τον αρη ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Πιστεύω πως θα δούμε μια άλλη ομάδα μέσα στην Τούμπα και με τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας που είναι ο δωδέκατος παίκτης, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει στη νίκη. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο το πάθος και η διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες. Όλοι τους γνωρίζουν από ντέρμπι, ακόμα και οι ξένοι. Για αυτό το λόγο πιστεύω πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον αρη. Σε αυτά τα παιχνίδια δε χωράνε οι τακτικές και το πως θα παίξει μια ομάδα, αλλά το πάθος και η αποφασιστικότητα».

Σχετικά με το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταλάβει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, δήλωσε: «Με βάση την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση. Με όσα είδαμε από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δε νομίζω πως έχει να φοβηθεί κάτι ο ΠΑΟΚ. Αν παρουσιαστεί σοβαρός και στα υπόλοιπα παιχνίδια, τότε δε θα έχει πρόβλημα και θα καταφέρει να βγει πρώτος. Οι δυο ομάδες της Αθήνας έδειξαν και σε αυτά τα ματς τα προβλήματα που είχαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και για αυτό δεν πήρα το πρωτάθλημα».

Ο Τερζανίδης τόνισε για το αν θα πρέπει να παραμείνει ο Σάντος στον πάγκο της ομάδας: «Δε θέλω να πω το αν θα πρέπει να μείνει ο Σάντος ή όχι. Αυτό που βλέπω μέσα στο γήπεδο είναι μια ομάδα που ανεβαίνει κάθε χρονιά και που έχει μια πολύ καλή λειτουργία σε διοικητικό επίπεδο. Πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα παραμείνει τόσο στη διοίκηση, όσο και στις υπόλοιπες θέσεις, ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος και στην συνέχεια. Γιατί όχι να μην διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα η ομάδα. Τις δυο τελευταίες χρονιές έχει δείξει πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και κυρίως εφέτος. Πέρυσι τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια και εφέτος τρίτος. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ με κατάλληλες προσθήκες τις οποίες θα αποφασίσουν οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα, θα είναι σε θέσει να διεκδικήσει τον τίτλο».

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος δήλωσε: «Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Νοέμβριο ήταν ανέτοιμος και για αυτό έχασε αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα και για αυτό αποκλείστηκε και από την Ευρώπη. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα φορμαρίστηκε και έδειξε τι μπορεί να κάνει. Αν δεν είχε χάσει σε εκείνο το διάστημα βαθμούς, θα μπορούσε να είναι νωρίτερα κοντά στον Παναθηναϊκό και να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα. Δε θέλω να πω τι λάθη έγιναν και τι πήγε στραβά. Πάντως, έμεινα ικανοποιημένος με την προσπάθεια που έγινε και με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σε αρκετά εφετινά ματς».

Τέλος, τόνισε για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ: «Αυτό που θέλω στο ντέρμπι της Κυριακής είναι να νικήσει ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως μπορεί να το κάνει και εύχομαι στο τέλος των πλέι οφ να βγει στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!