Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

«Θα έχει αξία η καλή αρχή»






Ο Βιεϊρινια τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κάνει καλή αρχή ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Ασφαλώς και θα είναι σημαντικό για την oμάδα μας να κάνουμε μία καλή αρχή εναντίον της ΑΕΚ στο ματς της Τετάρτης.", ανέφερε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στα ΣΠΟΡ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, μαζί με τους Μίρκο Σαβίνι και Αρνάλντο Εντίνιο βρέθηκαν χθες το απόγευμα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας εναντίον του Πανθρακικού, στο κατάστημα του χορηγού τής ΠΑΕ ΠΑΟΚ «Μakis Τselios Ηomme».

Και ο Βιεϊρίνια συμπλήρωσε: «Άλλωστε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Προετοιμαζόμαστε για τους κρίσιμους αγώνες των πλέι οφ και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα πλέι οφ. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά έχουμε πίστη και στις δυνατότητές μας.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και στη λήξη της θέλουμε να είμαστε ευχαριστημένοι με ό,τι θα έχουμε πετύχει».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο γενικός αρχηγός τού ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Ιωσηφίδης, καθώς και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Μαριάνα Παρασκευοπούλου.

Στη διάρκεια παρουσίας τους στο κατάστημα, οι τρεις παίκτες του «Δικέφαλου» υπέγραψαν αυτόγραφα σε νεαρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με τους οποίους και φωτογραφήθηκαν. Δεν παρέλειψαν επίσης να δοκιμάσουν ορισμένα από τα ρούχα-δημιουργίες του γνωστού σχεδιαστή. Παρέμεναν στον χώρο για περίπου μια ώρα, προσελκύοντας με την παρουσία τους και τους περαστικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!