Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Παντού υπάρχουν...ΠΑΟΚ!




Ο ΠΑΟΚ είναι από τους πλέον λαοφιλείς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και υπάρχουν αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα όπου τιμούν τον «δικέφαλο» του Βορρά με την ονομασία τους.
Ο Πανθεσσαλονικειός Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε το 1926 και το καταστατικό του συλλόγου εγκρίθηκε στις 26 Απριλίου του ίδιου έτους. Τα χρώματα του συλλόγου έχουν άμεση σχέση με τον ξεριζωμό των Ελλήνων και το μαύρο συμβολίζει το πένθος για την χαμένη πατρίδα ενώ το άσπρο την ελπίδα για επιστροφή.Κορυφαίες στιγμές του συλλόγου είναι τα δύο πρωταθλήματα το 1976 και το 1985 όπου οι οπαδοί του τα πανηγύρισαν δεόντως.
Οι υπόλοιποι... ΠΑΟΚ
Την χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ένας άλλος...ΠΑΟΚ ιδρύθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας. Μπορεί τα χρώματα και το σήμα του συλλόγου να μην παραπέμπουν στην «δικέφαλο του Βορρά» ωστόσο δεν είναι και ...άσχετοι μεταξύ τους.
Στο ίδιο μήκος ...κύματος κινείται και ο ΠΑΟΚ Μάνδρας όπου επανιδρύθηκε μετά από παύση 30 χρόνων και αγωνίζεται πλέον στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ. Οι «βυσσινί» επέστρεψαν και γράφουν την δική τους ιστορία.
Στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κανήθου ιδρύθηκε το 1984 ο τοπικός ΠΑΟΚ με τα χρώματα και τα σήματα του ...μεγάλου ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης.
Ακόμα ΠΑΟΚ..μυρίζει και στο Κυριάκι της Βοιωτίας όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Κυριακίου

Οι «δικέφαλοι» στην Πελοπόννησο
Από κει και πέρα άμεσες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης  έχει ο ΠΑΟΚ Κορινθίας με έδρα το Λουτράκι. Η συγκεκριμένη ομάδα ιδρύθηκε το 2005 από μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Κόρινθο και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την συμπρωτεύουσα ενώ προπονητής έχει διατελέσει και ο άλλοτε παίκτης του «δικέφαλου του Βορρά» Γιάννης Αντωνόπουλος.
Ωστόσο ΠΑΟΚ υπάρχει και στην Πάτρα όπου αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Αχαϊας.
Τα παιδιά του ΠΑΟΚ στην Μακεδονία
Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρεύμα στην Καβάλα και μάλιστα από το 1980 υπάρχει ομάδα-καρμπόν προς τιμή του όπου εδρεύει στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.
ΠΑΟΚ υπάρχει και στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ηράκλειας με τα χρώματα του συλλόγου να είναι...αυτονόητα. Στον Νομό Σερρών υπάρχει ένας ακόμα ΠΑΟΚ με τα ίδια χαρακτηριστικά και εδρεύει εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή Τραγιλού. Επιπλέον στις Σέρρες βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ Μαυρολόφου.
Μοναδική είναι η αγάπη που έχουν για τον ΠΑΟΚ οι κάτοικοι του χωριού Κριστώνη όπου βρίσκεται 3 χιλιόμετρα έξω από το Κιλκίς και έχουν δημιουργήσει ομάδα προς τιμή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο Νομό εδρεύει και ο ΠΑΟΚ Κεντρικού.
Την δική του ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Χαλκιδικής γράφει ο ΠΑΟΚ Αρναίας.
Στην Πέλλα ο ΠΑΟΚ έχει ...αντιπροσωπεία στην περιοχή του Δυτικού ενώ εντύπωση προκαλεί η ομάδα που εδρεύει στα Γιαννιτσά και ονομάζεται «Σ..Φ. ΠΑΟΚ Γιαννιτσών».Τούμπα...μυρίζει και στην περιοχή της Ημαθίας όπου εδρεύει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
Στην Κατερίνη ο ΠΑΟΚ Μηλιάς υποστηρίζεται από τους «μελανόλευκους» φιλάθλους στο Νομό Πιερίας.
«Εμπρός αητέ..» ακούγεται και στην περιοχή Κωσταραζίου της Καστοριάς όπου εδρεύει ο τοπικός ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ μέσα στην Θεσσαλονίκη
Εκτός από τον γνωστό ΠΑΟΚ στο Νομό Θεσσαλονίκης υπάρχει ο ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων ενώ εντός...συνόρων της Θεσσαλονίκης βρίσκεται και ο σύλλογος ΠΑΟΚ Σταυρού στον Δήμο Ρεντίνας.
Ακόμα ομάδες με το όνομα του ΠΑΟΚ εδρεύουν στην Πολίχνη
Τέλος, ΠΑΟΚ υπάρχει και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κρουσώνα από το 1968.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!