Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Στο προσκήνιο τα έργα στην Τούμπα






Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, είχε χθες το πρωί στην Αθήνα ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής. Αντικείμενο συζήτησης των δύο ανδρών αποτέλεσε η αναγκαιότητα πραγματοποίησης έργων υποδομής στο γήπεδο της Τούμπας, και ειδικότερα στις θύρες 7 και 8.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ο Θανάσης Κατσαρής έκανε γνωστές ορισμένες από τις λεπτομέρειες της συνάντησής του με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού: «Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αποφάσισε να γίνουν κάποια έργα υποδομής στην Τούμπα, και ειδικότερα στις θύρες 7-8. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για αρκετή ώρα με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή και να εξετάσουμε τη χρηματοδότηση του έργου από την πλευρά της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Η αναγκαιότητα των συγκεκριμένων έργων είναι μεγάλη, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν. Εκτιμώ ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έχουμε την απάντηση της γενικής γραμματείας. Από την πλευρά μας, έχουμε κάνει μία συγκεκριμένη μελέτη για τα έργα.

Θα δούμε πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε την χρηματοδότηση για να προχωρήσει η υλοποίησή τους. Πρέπει να πω ότι είναι υποχρεωμένος να κινηθεί ο ερασιτέχνης και όχι η ΠΑΕ γιατί η ΠΑΕ έχει διοίκηση Πρωτοδικείου».

Ο Θανάσης Κατσαρής διευκρίνισε ότι στη συνάντησή του με τον Μπιτσαξή δεν έγινε καμία αναφορά στο θέμα κατασκευής νέου γηπέδου. Και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κατέληξε στις δηλώσεις του:

«Για μια ακόμη φορά ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κατέστησε σαφές ότι η πολιτεία είναι πρόθυμη να προσφέρει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, βοήθεια προς τις ομάδες, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα πρέπει να σταματήσουν τα κρούσματα βίας».

ΕΠΑΦΕΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, αξιοποίησε το διάστημα παρουσίας του στην Αθήνα και προχώρησε σε επαφές, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηλία Βιολίδη, με πολιτικούς για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ. Διευκρίνισε, πάντως, ότι λεπτομέρειες για τις συναντήσεις θα γίνουν γνωστές όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

*Σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής.

*Από τα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα ο Ίλια Ίβιτς, αδελφός του Βλάνταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!