Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Πόρτα του... ΠΑΟΚ στη Μάιντζ για Σάλπι!






Σε 15 μέρες θα ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος την Τρίτη (27/4). Ολα όμως συνηγορούν στο ότι το προσεχές καλοκαίρι ο διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιά του, τον ΠΑΟΚ.

Ψάχνοντας το θέμα, το sport.gr αλίευσε από γνωστό γραφείο μάνατζερ της Γερμανίας μια άκρως ενδιαφέρους παράμετρο στην όλη υπόθεση.

Ο Σαλπιγγίδης γενικότερα δεν ψάχτηκε πολύ για να βρει μία ομάδα στο εξωτερικό. Σίγουρα αν κοιτούσε προς Γερμανία μεριά, θα έβρισκε ομάδα στην οποία θα ήταν και πρωταγωνιστής.

Τον περασμένο Οκτώβριο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Μπόχουμ εξετάζει την περίπτωσή του. Τη φήμη αυτή την επιβεβαίωσαν μάνατζερ από τη Γερμανία στο sport.gr. Η νεότερη πληροφορία όμως είναι ότι άλλη μία ομάδα από την Bundesliga βολιδοσκοπούσε τις τελευταίες ημέρες τις προθέσεις του Σαλπιγγίδη. Ο λόγος για την Μάιντζ.

Ο γερμανικός σύλλογος, που έχει στο ρόστερ του τον Αντρέας Ίβανσιτς, έκανε μία κρούση σε έλληνες μάνατζερ για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του έλληνα επιθετικού.

Η απάντηση που πήραν και όπως μας την μετέφεραν, ήταν η εξής: "Όλα δείχνουν ότι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Δεν τρελαίνεται στην ιδέα να πάει στο εξωτερικό". Αυτό ειπώθηκε χαρακτηριστικά προς την πλευρά των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας, οι οποίοι όμως θέλησαν να ψάξουν κι άλλο την περίπτωσή του!

Έτσι, απευθύνθηκαν σε μάνατζερ που έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ και με λίγα λόγια... έφαγαν πόρτα από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, έστω και από... σπόντα.

"Μας είπαν ότι δεν περνάει καν από το μυαλό του το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικό και πως σκέφτεται να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν έχει συνηθίσει τη ζωή στην Αθήνα".

Κάπου εκεί έκλεισε το θέμα για τη Μάιντζ και κάπου εδώ ανοίγει ξανά για τον παίκτη το κεφάλαιο ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!