Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η πεντάδα της 25ης αγωνιστικής






Τρομερά πράγματα μας επιφύλαξε η αγωνιστική τους Σαββατοκύριακου. Στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε μεγάλες μάχες, πάθος, ανατροπές και πολλούς πρωταγωνιστές. Στο lineup της εβδομάδας δώσαμε προτεραιότητα στους νικητές - αυτή την εποχή μετρούν μόνο οι νίκες!

Πόιντ γκαρντ Μπίλι Κις (Μαρούσι) Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η ομάδα του έπαιζε το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Πανελλήνιο. Ο Αμερικανός συνέβαλε τα μέγιστα ωστε το Μαρούσι να έχει so far μια 100% επιτυχημένη χρονιά. Σε 36μισι λεπτά είχε 5/8 τρίποντα, 5 ασίστ και μόνο ένα λάθος.

Εναλλακτικά: Μίλτον Παλάσιο (Καβάλα), Τζέιμον Λούκας (Μαρούσι).

Σούτινγκ γκαρντ Τάκουαν Ντιν (Καβάλα) Μόλις στο τρίτο του ματς στην Α1, ο Αμερικανός έδειξε την ποιότητά του και πολλά άλλα. Στην τεράστια νίκη επί του αρη ήταν από τους κορυφαίους: σταθερή απειλή από την περιφέρεια (5/9 3π), ήταν εκείνος που καθάρισε την μπουγάδα με το εύστοχο καθοριστικό σουτ.

Εναλλακτικά: Ντέιβιντ Γιανγκ (Τρίκαλα), Αλέξης Κυρίτσης (Καβάλα).

Σμολ φόργουορντ Δημήτρης Παπανικολάου (Πανιώνιος) Τεράστιο ματς από τον "Παπ" στα Τρίκαλα. Μέσα σε μια ομάδα που έμοιαζε να έχει χάσει τελείως το κίνητρό της, ο έμπειρος φόργουορντ έκανε το παν για να ανεβάσει το ηθικό των νεαρών συμπαικτών του. Χάρη στην επιμονή του, η οδός Αρτάκης θα ξαναδεί πλέι-οφ μετά από πολλά χρόνια.

Εναλλακτικά: Μιχάλης Πελεκάνος (Μαρούσι).

Πάουερ φόργουορντ Οθέλλο Χάντερ (Ηλυσιακός) Ο τύπος παίζει στο "5", αλλά τον βάζουμε 4άρι για να κρατήσουμε τη θέση ελεύθερη. Έτσι κι αλλιώς ήταν μακράν ο καλύτερος του γηπέδου στη νίκη-υπέρβαση του Ηλυσιακού επί του Περιστερίου. Ήταν ο κυρίαρχος της ρακέτας (7/12 2π, 17 ριμπάουντ) - αμα έβαζε και της βολές του θα ήταν ο MVP της αγωνιστικής.

Εναλλακτικά: Τοντόρ Γκετσέφσκι (ΠΑΟΚ), Βασίλης Σύμτσακ (Τρίκαλα), Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι).

Σέντερ Λάζαρος Παπαδόπουλος (ΠΑΟΚ) Ο πρόεδρος ήταν από την αρχή και παραμένει μια ανέλπιστη ένεση ποιότητας για τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο διεθνής σέντερ έχει τεράστια συμβολή στο σερί των 6 νικών που άλλαξε τη μοίρα της ομάδας του, τη βγάζει στην Ευρώπη και την φέρνει σε θέση μάχης για την ανατροπή στα πλέι-οφ όπου, ως γνωστόν, οι φανέλες μετρούν πολύ. Κόντρα στον Κολοσσό ήταν... Κολοσσός με 14 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Έναλλακτικά: Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ (ΠΑΟΚ), Ίαν Βουγιούκας (Πανελλήνιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!