Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

7 τραγούδια θα σου πω






Σκρινάροντας με τον Oli (με καλεσμένο τον kostasff)

Ένεκα του ότι το συγκεκριμένο παιγνίδι είναι το τελευταίο που θα δει εντός έδρας για πολύ καιρό ακόμα ο παλιός μπασκετικός θαμώνας του φόρουμ kostasff του ζήτησα να κάνουμε μια συζήτηση για το παιγνίδι μαζί με έναν απολογισμό για την κανονική περίοδο και κάποιες σκέψεις για την επερχόμενη μάχη.

Δεμερτζίεβιτς:

(Oli) Πώς τον είδες το βασικό μας άσο;

(kostasff) Ξεκίνησε το ματς με στόχο προφανώς να παίξει καλή άμυνα στα αμερικανάκια της Λάρισας (έσβησε τον Fontenet) και έβαλε κι ένα ελεύθερο τρίποντο (ασσίστ Λάζου) από την γωνία για το 8-18.

Δεν πήρε άλλη προσπάθεια ενώ οργανωτικά προσπάθησε να βάλει μία τάξη. Όχι κάτι το ιδιαίτερο.

(Oli) Σε 18' πάντως είχε αυτό το τρίποδο, δύο κλεψίματα, μία ασσίστ, 3 ρημπάουντ και ένα λάθος που τον έφεραν στο 0.430. Σίγουρα θα χρειαστεί να υπερβάλλει εαυτόν δις σε 48 ώρες για να τα βγάλουμε πέρα απέναντι στους point τους Blackney-Παπαμακάριο-Καλαϊτζή-Ξανθόπουλο που μαζί με τον Χαραλαμπίδη μοιράζονται τα 80 λεπτά του back court και έχει τη θέληση και τη φυσική κατάσταση να το κάνει για 30 λεπτά συνολικά στα δυο ματς. Πρέπει να σπάσει τα pick and roll του Blackney με τον Βουγιούκα και να φτάνει πρώτος αυτός με γρήγορα πόδια στο σημείο που το στήνει ο ψηλός και αμέσως μένοντας όσο πιο κοντά στον Mumu γίνεται να τον αναγκάζει φτάνοντας δεύτερος να έχει εκείνος να περάσει από το πλάι του screen και όχι ο Γιάννης.

Τελείωσε την κανονική περίοδο αγωνιζόμενος σε 23 παιγνίδια όπου κατά μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής είχε 2 πόντους (48), μία ασσίστ (28), 1,65 ρημπάουντ (38) σουτάροντας 75% στις βολές (6 στις 8), και με λίγες βέβαια προσπάθειες 60% στα δίποδα (12 στα 20) και 31% στα τρίποδα (6 στα 19). Στα αρνητικά τα μόλις 8 κλεψίματα (κάνει ένα ανά τρία ματς) και αυτός είναι ένας τομέας όπου πρέπει να βελτιωθεί για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το 0.330 με το οποίο έκλεισε τη χρονιά όντας 8ος παίκτης μας στο τένδεξ.

Monroe:

(Oli) Ο κοινωνιολόγος πως σου φάνηκε στις δύο περιόδους που έπαιξε;

(kostasff) Καλός σε γενικές γραμμές. Έβαλε κάποια σουτ (3) και κέρδισε κάποια φάουλ (3). Είχε λίγα προβλήματα στην άμυνα με τον Green ο οποίος τον πέρασε αρκετές φορές δίνοντας ελεύθερα σουτ σε συμπαίκτες του (άσχετα αν η ποιότητα των αντιπάλων δεν ήταν ικανή να τα αξιοποιήσει)

(Oli) Όντως στερέωσε ένα τρίποδο στην πρώτη περίοδο για το 10-21 και δέχτηκε δύο καλάθια από τον πράσινο. Στην τρίτη απασχολήθηκε ξανά με το ματς όταν και έγραψε με γκολ-φάουλ το 38-65 και έσταξε και με ένα σουτάκι το 48-81. Σε 19' πάντως έμεινε στους μονοψήφιους 9 πόντους από 2 στις 3 βολές (πάλι καλά) και 2 στα 4 δίποδα, αλλά το παραξήλωσε στα τρίποδα με 1 στα 5. Εκτός από τα κερδισμένα φάουλ που είπες κατέβασε και 3 ρημπάουντ και μοίρασε 2 ασσίστ καταλήγοντας στο χλιαρό 0.307.

Στην κανονική περίοδο σε 25 παιγνίδια και 31 λεπτά συμμετοχής (781') είχε 14,52 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα (363), 7 κερδισμένα φάουλ (175), 4 ρημπάουντ (102), 2,52 ασσίστ (63), 1 κλέψιμο (26), και 2,72 λάθη (68) ενώ έριξε 7 τάπες και άρπαξε 12. Σούταρε (άουτς) 56% στις βολές (86/151) ικανοποιητικά στα δίποδα με 53% (62 στα 115) και καλούτσικα στα τρίποδα με 39% (51/129). To πως θα ανταποκριθεί ως point στα επόμενα δύο παιγνίδια είναι το στοίχημα της χρονιάς και μαζί με την άμυνα που θα παίξει στον Χαραλαμπίδη θα κρίνουν το αν μπορούμε στον μέχρι στιγμής απολογισμό της ομάδας στη σεζόν να προσθέσουμε το «Λίαν» δίπλα στο «καλώς».

Gregory:

(Oli) Τι απεκόμισες από το 20λεπτο του πρώτου σκόρερ του ματς;

(kostasff) Oli, είχε κάποια καλά διαστήματα σκοράροντας με το γνωστό του τρόπο (άλμα) το21-32 και το 21-34. Έφαγε όμως μία εντυπωσιακή τάπα από τον Μπόγδανο στο Α' δεκάλεπτο (του έδωσε και το χέρι νομίζω) Έχασε κι ένα ελεύθερο τρίποντο (που δεν είναι το φόρτε του) αν και περίμενα να σπάσει το σερί αγώνων χωρίς τρίποντο. Γενικά περίμενα κάτι περισσότερο (θεαματικότερο συγκεκριμένα). Μέχρι και σε αιφνιδιασμό (από δικό του κλέψιμο) δεν κάρφωσε αλλά προτίμησε ένα απλό lay up κάνοντας το 21-40.

(Oli) Ναι είχε μια καλή περίοδο την τρίτη όπου είπε να υποστηρίξει τα φυσικά του προσόντα και με γερό πάτημα έκανε το 35-62, το 44-75 και το 48-79 φτάνοντας τους 14 πόντους με 7 στα 10 δίποδα. Εκτός από πρώτος σκόρερ ήταν και πρώτος ρημπάουντερ του ματς με 6 ενώ έδωσε μία ασσίστ, έκανε ένα κλέψιμο και ένα λάθος. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14,52 πόντους ανά παιγνίδι (363 ακριβώς όσους και ο Monroe με τον οποίο ισοβάθμησε στην 4η θέση των σκόρερ της Α1 ενώ κατέβαζε 4,8 ρημπάουντ ανά ματς (120), μοίραζε μιάμιση ασσίστ (37), έκανε μισό κλέψιμο ανά αγώνα (12) έριξε 10 τάπες και έφαγε 14 καταλήγοντας στο 0.423 συνολικά που τον έφερε στην 5η θέση από τους παίκτες μας. Σούταρε εξαιρετικά στα δίποδα χάρη στο άλμα στο post με 59% (151/254) αλλά τα ρημάδιασε στις βολές με 51% (37 στις 72) και στα τρίποδα με 22% (8/35). Η αναμέτρηση του με τον Devin Smith που είναι ίδιο στυλ 3αριου και παίζει από κοντά γράφοντας επίσης 14 πόντους θα είναι καθοριστική για την έκβαση της σειράς με τον Παναντένιο.

Drobnjak:

(Oli) Ολική επαναφορά;

(kostasff) Κοίτα, έβαλε αρκετούς πόντους και με πολύ καλά ποσοστά. Δυστυχώς έχασα το πρώτο 5λεπτο όπου έμαθα πως τα πήγε καλά (το ίδιο έπαθα και με τον Κολοσσό, έχασα το πρώτο 10λεπτο που "θριάμβευσε"). Ήταν θετικότατος αν και ότι και να κάνει δεν με πείθει. Είμαι προκατειλημμένος μαζί του.

(Oli) Ο Ζούρος εναλλάσσει στο 4 Owens και Davis όπως κάνει ο Σούλης με αυτόν και το Θόδωρα και τώρα είναι η ώρα να δείξει ποιος είναι. Στο ματς σε 13' πρόλαβε να γράψει 15 πόντους από 2 στα 3 τρίποδα (μακάρι να τα ξαναβρήκε), 4 στα 5 δίποδα και 1 στις 2 βολές. Μακάρι η χρονιά του που ξεκίνησε καλά, και συνέχισε χάλια να τελειώσει τόσο καλά όσο δείχνει ότι μπορεί στα τελευταία ματς.

Παπαδόπουλος:

(Oli)Ο πρόεδρος;

(kostasff) Ποιοτικότατος παίκτης (δεν λέω κάτι καινούργιο). Πέτυχε κάποια ωραία καλάθια. Ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Αμυντικά δεν τα πήγε καλά. Δέχονταν εύκολα τα καλάθια ενώ στο 1ο δεκάλεπτο έκανε 2 φάουλ. Γενικά, μαζεύει τους αντιπάλους επάνω του (παίζοντας χαμηλά), ελευθερώνοντας τους συμπαίκτες του. Όταν αποφασίσει να πασάρει και να μην εκβιάσει την προσπάθεια, τότε αποκτάμε καλή κυκλοφορία και βρίσκουμε εύκολο σουτ. Δεν έπαιξε πολύ σήμερα αλλά έκανε αισθητή την παρουσία του.

(Oli) Σε 22 ματς με 24' ανά αγώνα (540') σκόραρε 10,86 πόντους (239), γράπωνε 7,54 ρημπάουντ (122 πρώτος στην Α1 σε μέσους όρους), μοίραζε 2 ασσίστ (45), έκανε κάτι παραπάνω από μισό κλέψιμο (13) και 3/4 τάπας (16 ενώ άρπαξε 7). Σούταρε ως συνήθως εξαιρετικά στα δίποδα με 61% (98/160), μας έτσουξε στις βολές με 48% (43 στις 89) και στη σύγκρουση του με τον Βουγιούκα και τον Ostoic μας δίνει ελαφρό πλεονέκτημα.

Delininkaitis:

(Oli)13 πόντους από 4 στα 8 εντός παιδιάς (2 στα 4 δίποδα- 2 στα 4 τρίποδα, 3 στις 3 βολές), 2 ασσίστ και ένα κλέψιμο λέει το φύλλο. Καλώς;

(kostasff) Oli, ξεκίνησε στο 2ο δεκάλεπτο χάνοντας 3 συνεχόμενα ελεύθερα σουτ. Στην άμυνα δεν "τραβούσε" και γενικά δεν έπειθε.

Στο τελευταίο 1'-1,5' πριν την λήξη του δεκαλέπτου έβαλε 2 τρίποντα κάνοντας το 33-60. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και πέτυχε όλους τους υπόλοιπους πόντους του με σχεδόν άριστα ποσοστά.

Καυκής:

(Oli)Σε 15' λεπτά άποδος και με 2 ρημπάουντ και 2 ασσίστ μόνο;

(kostasff) Είναι απλά Ανύπαρκτος. Πολύ λίγος και αν σκεφτούμε με ποιους παίζαμε θα μας πιάσει απελπισία.

Gecheyski:

(Oli) Ο Θόδωρας κλασσικά 10 πόντους, 4 ρημπάουντ, σωστή κίνηση χωρίς τη μπάλα και 0.775 πάλι;

(kostasff)Ο γνωστός παίκτης. Σταθερά καλή απόδοση (χωρίς κάτι το εξαιρετικό). Έβαλε 2 τρίποντα από 2/2 και γενικά όταν σούταρε, έδινε μία σιγουριά. Δεν έριξε όμως καμία τάπα (όπως συνηθίζει). Αμυντικά, αν και αργός, τα πήγε καλά.

(Oli) Ανακηρύχτηκε καλύτερος παίκτης μας στην κανονική περίοδο με 0.616. Ο μόνος μαζί με τον Drobnjak που έπαιξε και στα 26 ματς όπου σε 20 λεπτά μ.ο. (525') σκόραρε 9,26 πόντους ανά αγώνα, κατέβαζε 4,92 ρημπάουντ (128), μοίραζε 1 ασσίστ (29), και έριχνε μία τάπα ανά δύο αγώνες (0.57 από 15 ενώ έφαγε μόλις μία!) και ένα κλέψιμο ανά 2 ματς. Σούταρε 80% στις βολές (34/42), 66% στα δίποδα (69 στα 104) και ήταν καλύτερος όλων μας στα τρίποδα με 48% (23 στα 47).

Καλαϊτζίδης:

(Oli) Τώρα που τον είδες από κοντά πες μου σε παρακαλώ. Είναι αλήθεια μπασκετμπολίστας;

(kostasff) Έπαιξε κι αυτός??? Στην κυριολεξία ανύπαρκτος. Ένα τεράστιο μηδενικό.

(Oli) Σε 17' δύο ασσίστ, ένα κλέψιμο και 3 ρημπάουντ. Θα πάρει από ένα δίλεπτο ως ένα πεντάλεπτο στη σειρά και είναι απαραίτητο να προσφέρει κυρίως άμυνα στη μάχη των point.

Helliwell:

(kostasff) Θα ακουστεί σαν ανέκδοτο αλλά ήταν ο κορυφαίος του Α' ημιχρόνου. Πέτυχε στο β' δεκάλεπτο 8 πόντους (προσωπικές ενέργειες, όχι εύκολα καλάθια από ασσίστ) με πολύ καλά ποσοστά και παίζοντας με πλάτη.

Κορυφαία στιγμή όταν με περίτεχνη ενέργεια πέρασε κάτω από το καλάθι αφήνοντας την μπάλα στο καλάθι. Στο β' ημίχρονο δεν μπόρεσε να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση πιάνοντας τα γνωστά του στάνταρ.

Γιαννακίδης:

(kostasff) Δεν άρπαξε την ευκαιρία (αδύναμος αντίπαλος, αρκετός σχετικά χρόνος συμμετοχής). Δεν πήρε πολλές προσπάθειες και απλά έβαλε ένα δίποντο.

Καλλές:

(Oli) Τώρα που είδες από κοντά την οικογένεια Καλλέ και τον ίδιο συνεχίζεις ακόμα να μην τον πας το Νίκο και αν ναι γιατί;

(kostasff) Έπαιξε μπροστά στους γονείς του πετυχαίνοντας κάποιους πόντους. Έφαγε και μία εντυπωσιακότατη τάπα στο 4ο δεκάλεπτο (για σήμα εκπομπής). Είχε ρίξει και ο ίδιος μία. Δεν πιστεύω καθόλου σε αυτό το παιδί, δεν με πείθει αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

(Oli) Το καλάθι του στο 59-89 3' πριν τη λήξη έλεγε τίποτα σαν κίνηση 4αριού όπου έπαιξε στο τέλος; Στα 22 δεν προλαβαίνει κάποιος να βελτιωθεί;

(kostasff) Ναι, μικρός είναι (αν και η ηλικία είναι κάτι σχετικό) αλλά μου μοιάζει πολύ μυγιάγγιχτος. Δεν μου αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα και προφανώς πρέπει να τον βλέπεις κι από κοντά σε κάποιες προπονήσεις. Όντως, ωραία κίνηση αλλά και η μεγαλοπρεπέστατη τάπα που έφαγε? Αν σκεφτείς πως έπαιζε με τους χειρότερους της Α1 τότε μάλλον έπρεπε να κάνει κάτι καλύτερο. Το συγκεκριμένο ματς, ούτε άγχος είχε, ούτε δύσκολο ήταν. Κάτι σαν φιλικό. Έπρεπε να είναι πιο "λυμένος".

Μαρκόπουλος:

(kostasff) Θεωρώ υπερβολικό να γράψουμε κάτι για την απόδοση των παικτών λόγω του αντιπάλου και της μορφής του αγώνα. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Προσωπικά, δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Ειδικά στο τελευταίο 5λεπτο, μας έκαναν ότι ήθελαν (τάπες, τρίποντα, αιφνιδιασμοί) Μάλλον το μυαλό μας ήταν ήδη αλλού και οι παίκτες έκαναν οικονομία δυνάμεων. Άλλωστε ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε σε όλους αλλά οι ρεζέρβες δεν μπόρεσαν να δείξουν τίποτα το ιδιαίτερο (ούτε με αυτόν τον αντίπαλο). Γενικά ήταν ένα νερόβραστο ματς (όπως είναι συνήθως αυτά τα ματς) και περισσότερο το έριξα στα σχόλια με τις ωραίες υπάρξεις που είχα μαζί μου.

(Oli) Η ομάδα τελείωσε κερδίζοντας το παράσημο της δεύτερης καλύτερης άμυνα στην Α1 ενώ είχε την 5η καλύτερη επίθεση. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της όμως είναι ο ίδιος. Ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!