Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Σάντος: Πιστεύω μπορούμε να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ






Καλό αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 0-0 ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σημείωσε πως «δεν πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η νίκη», ενώ όσον αφορά στη συνέχεια της ομάδας στα πλέι οφ τόνισε ότι «πιστεύω πως μπορούμε να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναλυτικά:

«Εμείς ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας γιατί θεωρώ ότι θα ήταν ότι καλύτερο να κάναμε ξεκίνημα με μία νίκη εκτός έδρας. Γι' αυτό και φτιάξαμε μία ομάδα να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους, μπλοκάροντας ταυτόχρονα το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της ΑΕΚ που είναι η επιθετική της γραμμή, καθώς τέτοιοι παίκτες μπορούν να κανουν με μία τους κίνηση κάτι καλό. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού και θεωρώ ότι η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρία για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αποτελεσματικοί όσο στο πρώτο. Μας έλειψε η πειθαρχεία στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποιες στιγμές κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται κάποιες άλλες χάναμε τη μπάλα. Είχαμε ευκαιρία με αντεπιθέσεις, που δεν βγήκαν να κάνουμε κάτι καλό. Και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι παίζαμε εκτός έδρας. Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί», ανέφερε στο σχόλιο του ο Σάντος.

Για τις αλλαγές στην άμυνα, είπε: «Σχεδιάζαμε αυτό το πράγμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται με δύο επιθετικούς ίσως τέτοια επιλογή είναι και η καλύτερη. Θα το σκεφτούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει κάποιο γκολ, απάντησε: «Μας έλειψε το τελείωμα των φάσεων. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, όχι όμως φάσεις».

Για το ποια είναι η συνολική εικόνα που αφήνει η ομάδα, ανέφερε: «Η εντύπωση που μας μένει είναι ότι θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω.

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Το πιστεύω. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. ξέρω ότι και οι ίδιοι το θέλουν πολύ. Από τη στιγμή που ξέρω ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα, το πιστεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!