Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ώρα για play off...






Στη μάχη των φετινών play off μπαίνει το απόγευμα της Τετάρτης (28/4) ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στις 4:45 στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ44 (ζωντανή μετάδοση από το ΣΚΑΪ). Επειδή "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός", όλοι καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα μας να μπει στο mini αυτό πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών, που ξεκινάει σε λίγες ώρες με το δεξί, αποκομίζοντας έτσι πολλαπλά οφέλη για τη συνέχεια της διαδικασίας...

Οι παίκτες έχουν κατανοήσει απόλυτα την κρισιμότητα του αγώνα και θεωρούμε βέβαιο ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο του οποίου η «ρέντα» όταν αγωνίζεται με εμάς τα τελευταία χρόνια δεν έχει όρια!!! Όπως φάνηκε από δηλώσεις που διαβάσαμε στον Τύπο, όλοι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι αποφασισμένοι να "τα δώσουν όλα", στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και να οδηγήσουν μέσα από τα play off το σύλλογο, στα προκριματικά του Champions League.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» μετά από πολύ καιρό δεν έχει -επιτέλους- εκτός αποστολής κανέναν από τους θεωρούμενους βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Σάντος είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μετά από καιρό την καλύτερη δυνατή αποστολή, πέρα των γνωστών τραυματιών Σνάουτσνερ και Κριστιάνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την πρωινή προπόνηση (27/4) στο γήπεδο της Τούμπας ανακοίνωσε την 18άδα που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και η οποία αποτελείται από τους παρακάτω: Xαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο. Την τελευταία στιγμή αποκλείστηκαν ο Παπάζογλου και ο Μουν.

Δε φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων το σύστημα που θα ακολουθήσει στο ΟΑΚΑ ο "μηχανικός" μιας και η γνωστή πετυχημένη συνταγή του 4-2-3-1 στα τελευταία ματς είδαμε να μετατρέπεται σε 4-4-2.

Στην πρώτη περίπτωση περιμένουμε τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Αραμπατζή και αριστερά τον Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας και Μαλεζάς. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Βιερίνια, Σορλέν και Ίβιτς, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς.

Σημειώνουμε βέβαια ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δείχνει να προβληματίζεται για μια θέση στην άμυνα, αφού μέσα στην εβδομάδα δοκίμασε μαζί τους Κοντρέρας, Μαλεζά και Τσιρίλο. Μια δοκιμή που έφερε αναγκαστικά στον πάγκο τον Αραμπατζή.

Στην περίπτωση που προτιμηθεί το 4-4-2 δεν αλλάζει κάτι σε πρόσωπα αλλά μόνο σε θέσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα παίξει με επιθετικό δίδυμο τους Μουσλίμοβιτς και Βιεϊρίνια, ενώ ο Ίβιτς και ο Σορλέν θα είναι στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Γκαρσία με τον Βιτόλο θα παίξουν στο κέντρο της, ενώ μπροστά από τον Χαλκιά, οι Αραμπατζής ( ή Κοντρέρας), Κοντρέρας ( ή Τσιρίλο), Μαλεζάς και Λίνο θα είναι η τετράδα της άμυνας.

Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία το πως θα στήσει την ομάδα ο Πορτογάλος στο ΟΑΚΑ. Εκείνο που πραγματικά μετράει, είναι όσοι θα αγωνιστούν, να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν το ποθητό αποτέλεσμα που θα ανοίξει τα φτερά της ομάδας και θα μας επιτρέψει να κάνουμε όνειρα για μια καλύτερη συνέχεια.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μπάγιεβιτς φαίνεται πως δεν έχει στα πλάνα του τον Μπλάνκο και θα τον αφήσει στον πάγκο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Πιθανή 11άδα της ΑΕΚ44: Σάχα, Καράμπελας, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Λεονάρντο, Μαντούκα, Τζιμπούρ και Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!