Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Όλη η αλήθεια για τον ΠΑΟΚ




"Το ρεπορτάζ είναι πλήρες και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις από κανέναν:

ΓΕΓΟΝΟΣ 1ο

Υπάρχει λοιπόν Άραβας επιχειρηματίας (το όνομά του είναι στη διάθεσή μου) ο οποίος ενδιαφέρεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη (μεταξύ άλλων) για να εγκαταστήσει κομμάτι των επιχειρήσεών του εδώ. Η επιδίωξή του είναι να μεταφέρει κεφάλαια εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, κοντά στη Συρία όπου έχει συμφέροντα. Σημαντικό μέρος των κεφαλαίων του βρίσκονται σε τράπεζες της Ελβετίας και διατηρεί έδρες των εταιριών του σε διάφορα σημεία του ορίζοντα, κυρίως σε χώρες του Αραβικού κόσμου.

ΓΕΓΟΝΟΣ 2ο
...
Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει μακρά σχέση φιλίας και...


συνεργασίας με τρίτο πρόσωπο, Θεσσαλονικιό, που σχετίζεται με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ κο Θανάση Κατσαρή. Στη διαδικασία συζητήσεων μαζί του (ίσως και έναν χρόνο πριν από σήμερα) πρωτοπληροφορήθηκε ο κος Κατσαρής το ενδιαφέρον του για μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη και τη διαφαινόμενη πρόθεσή του να εγκαταστήσει ένα αρχηγείο των δραστηριοτήτων του εδώ, ώστε να επεκταθεί εντός Ε.Ε. ξεκινώντας τις επενδύσεις του από τη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη διερεύνησε την πιθανότητα να επενδύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Άραβας ΔΕΝ ήταν αρνητικός. Αντιθέτως...

ΓΕΓΟΝΟΣ 3ο

Προ μηνών (έξι περίπου), ο Άραβας επανήλθε και κουβέντιασε ξανά (μέσω του "συνδέσμου") με τον Θανάση Κατσαρή επί του θέματος. Ο Κατσαρής προσφέρθηκε να καλέσει επισήμως τον επιχειρηματία εδώ, διευκολύνοντάς τον έτσι και στην έκδοση βίζας, στην οποία αντιμετώπιζε κάποιο τεχνικό ζήτημα. Κουβέντιασε με τους διοικούντες την ΠΑΕ και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε επίσημη πρόσκληση στον επιχειρηματία, όπως ακριβώς γίνεται όταν πρόκειται να εκδόσει βίζα εισόδου και παραμονής στη χώρα μας, πολίτης χώρας εκτός Ένωσης και μάλιστα αραβικής. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι εντός 10-15 ημερών αναμένεται στη Θεσσαλονίκη.

ΓΕΓΟΝΟΣ 4ο

Σήμερα που αναδεικνύουμε το θέμα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν γνωρίζει σε ποιο σημείο βρίσκεται η υπόθεση. Πιθανότατα κάποιες από τις δικές μας πληροφορίες (που είναι σήμερα ο επιχειρηματίας, πότε σκοπεύει να έρθει κλπ) να τα πληροφορήθηκαν χτες οι διοικούντες κατά τη διάρκεια του δικού μας ρεπορτάζ. Όμως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ΠΑΟΚ, αποδέχονται την ύπαρξη του ενδιαφέροντος και του ανθρώπου και τον αναμένουν από κοντά για τα παρακάτω. Αυτά είναι αναμφισβήτητα.


ΓΕΓΟΝΟΣ 5ο (και σημαντικότερο)

Κανείς στον ΠΑΟΚ, ούτε οι διοικούντες, ούτε ο φίλαθλος κόσμος, επιτρέπεται να υπεραισιοδοξεί και να αποπροσανατολίζεται. Ο άνθρωπος αυτός συντόμως θα κληθεί να δείξει εάν οι προθέσεις του πρόκειται να γίνουν πράξεις. Μέχρι τότε η ομάδα έχει χαραγμένο το δρόμο της, έχει συγκεκριμένη δουλειά να κάνει μες το γήπεδο κι έχει υποχρεώσεις για να ανταπεξέλθει έξω απ' αυτό. Μακάρι ο Άραβας επιχειρηματίας σύντομα να έρθει, να έχει το μέγεθος που θρυλείται και να δώσει άλλη προοπτική στο "αύριο" της ΠΑΕ. Μέχρι να συμβεί αυτό, το "σήμερα" είναι αμείλικτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!