Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Το ενδιαφέρον στο Χαλκιοπούλειο

Στη Λαμία (21.00, Star Κεντρικής Ελλάδος, Θεμελής - Πανούτσος) μεταφέρεται αύριο η σειρά των αγώνων της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ που έχεις ως αντιπάλους την τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό (οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 1-0 νίκες έχοντας επικρατήσει με 3-0 το βράδυ της Δευτέρας).
«Αυτό που περιμένω από την ομάδα μου είναι σίγουρα μια καλύτερη εμφάνιση απ' ότι στο πρώτο ματς και να πιέσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό...», δήλωσε στο volleyleague.gr ο τεχνικός της Λαμίας Δημήτρης Ανδρεόπουλος και συμπλήρωσε: «Με την πρόκριση μας στην τετράδα δεν έχει σταματήσει και η δίψα της ομάδας για διάκριση. Όλα τα παιδιά θέλουν πάρα πολύ να παίξουν καλά και να διεκδικήσουν το ματς, κάτι που ήθελαν και στο πρώτο ματς, αλλά εκεί δεν μας βγήκε».
Το θετικό για τον Ελληνα τεχνικό είναι ότι ο Αλαν Κόμελ ξεπέρασες την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες, ενώ όπως όλα δείχνουν οι κερκίδες του Χαλκιοπούλειου θα είναι κατάμεστες.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Λαμία με τον Λεονάρντο Καλντέιρα να θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα καθώς ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που είχε στον καρπό του.
«Εμείς πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και τον εύκολο τρόπο με τον οποίο επικρατήσαμε, γιατί η Λαμία εντός έδρας είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα και χρειάζεται προσοχή», τόνισε από την πλευρά του ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Η Λαμία έχει αποδείξει φέτος ότι έχει ένα πολύ καλό σύνολο, κάτι που φάνηκε και στους προημιτελικούς με την ΕΑ Πατρών Λουξ κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από τον πρώτο πόντο».


Δεύτερο ραντεβού στην Κυψέλη
Με τον Πανελλήνιο να έχει κερδίσει το βράδυ της Δευτέρας με 3-2 μέσα στην έδρα της ΕΑΠ Λουξ, το σημερινό ματς (19.30, Ράπτης, Ρουσάκης) του συλλόγου των Ολυμπιονικών με την ομάδα της Αχαΐας για τις θέσεις 5-8 έχει χαρακτήρα τελικού. Με νίκη ο Πανελλήνιος θα βρεθεί στην επόμενη φάση (όπου περιμένει ο ΠΑΟΚ), ενώ αν η ΕΑΠ Λουξ καταφέρει να κερδίσει τότε θα μεταφέρει τη σειρά σε τρίτο (και τελευταίο ματς) στην Πάτρα το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 27/4.

Τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΚ
Η προτελευταία αγωνιστική των Play Outs βρίσκει αύριο (16.00, Καραμπέτσος, Ονόπας) αντιμέτωπους την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κλειστό του Νέου Ηρακλείου (ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην Ενωση).
Για τους γηπεδούχους, το αυριανό ματς είναι η τελευταία ευκαιρία για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής τους, αφού χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη επί της αδιάφορης βαθμολογικά Καλαμαριάς (έχει εξασφαλίσει την παραμονή της από την προηγούμενη αγωνιστική), αλλά και να κερδίσει ο Απόλλωνας την τελευταία αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση του με τον ΑΟ Κηφισιάς.
Η βαθμολογία των Play Outs
1. Απόλλων Καλαμαριάς (24 αγ.) 26 βαθμ., 37-56 σετ
2. ΑΟ Κηφισιάς (25 αγ.), 24 βαθμ., 37-61 σετ
3. ΑΕΚ (25 αγ.), 22 βαθμ., 34-60 σετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!