Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Πέφτει η αυλαία στην Α1 του μπάσκετ






Αύριο ημέρα Τετάρτη είναι μια εντελώς ΠΑΟΚ μέρα. Από την μια η ομάδα μπάσκετ παίζει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, όσων αφορά την κανονική διάρκεια της περιόδου, πριν μπει στα play-off και από την άλλη η ομάδα ποδοσφαίρου παίζει το πρώτο της παιχνίδι για τα play-off.

Προφανώς και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζει η αναμέτρηση στο στάδιο ΟΑΚΑ με την αεκ44, αφού είναι το πρώτο παιχνίδι των play-off και αν η ομάδα πάρει το διπλό, που έχει όλα τα φόντα να το κάνει, θα γίνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης που θα οδηγήσει στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά στο μπάσκετ υπάρχουν κάποια μικρά θεματάκια ακόμα και στο παιχνίδι με την ήδη υποβιβασμένη (από καιρό) Ολύμπια. Ο Χρήστος Ταπούτος αρχικά δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στη Λάρισα αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και προτιμήθηκε να μείνει πίσω, για να μην υπάρξει θέμα απουσίας του από τα play-off.

Από την άλλη, τα κλειστά Τέμπη αναγκάζουν την ομάδα να πάει στη Λάρισα με . . . ΤΡΕΝΟ! Όλα συμβαίνουν στη ζωή και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Το ζούμε λοιπόν κι αυτό. Το αυριανό παιχνίδι είναι τόσο εύκολο όσο και δύσκολο. Όπως είπε και σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, πρέπει η ομάδα ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι να είναι συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη και να τελειώσει την κανονική σειρά παιχνιδιών με νίκη. Δηλώσεις έκανε και ένας πρώην παίκτης του Δικεφάλου ο Γιάννης Γιαννούλης, τονίζοντας το πόσο καλός είναι ο κορμός της ομάδας και την δυνατότητα που υπάρχει, μέσα από την παρουσία αξιόπιστων ανθρώπων στη διοίκηση της ομάδας, να παραμείνει αυτός ο κορμός και με κάποιες προσθήκες να ξαναγίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλος όπως πρέπει να είναι.

Δηλώσεις Σούλη Μαρκόπουλου :

"Τελειώνοντας την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πρέπει να είμαστε και πάλι σοβαροί και πειθαρχημένοι, για να κάνουμε το αυτονόητο. Να πετύχουμε μία ακόμη νίκη, την οποία θέλουμε για να εξασφαλίσουμε από κάθε άποψη την 5η θέση", σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τη Λάρισα, ενώ δήλωσε σχετικά: "Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την ομάδα της Λάρισας, αλλά να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα και με τον ίδιο τρόπο που μας έχει φέρει μέχρι εδώ, για να συνεχίσουμε το σερί μας και να διατηρήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ".

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λάρισα, μίλησε και ο αρχηγός του "Δικεφάλου" Δημήτρης Καλαϊτζίδης και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στο ταξίδι της ομάδας με τρένο στη Λάρισα: "Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι ιδιαίτερο, όχι μόνο επειδή είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου, αλλά και λόγω της εμπειρίας που θα προηγηθεί για όλους μας, με το ταξίδι που θα κάνουμε με το τρένο. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και σε καμία περίπτωση να μην τον υποτιμήσουμε. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αγώνων που έχουμε. Είναι αλήθεια ότι μας απασχολούν τα πλέι οφ, αλλά με αυτή την διαδικασία που είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας, αλλά και τον επόμενο αντίπαλό μας οφείλουμε να ασχοληθούμε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Λάρισα".
Εύχομαι αύριο να έχουμε την ευτυχία να πανηγυρίσουμε 2 νίκες . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!