Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

«Αφήστε μας να παίξουμε μπάλα»






Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από την Τετάρτη (29/04) στη διαδικασία των πλέι οφ. Ενα μίνι πρωτάθλημα το οποίο απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και ηρεμία σε όλους τους τομείς. Αυτό το έχουν αντιληφθεί όλοι στον Δικέφαλο και ο καθένας από το πόστο του περνάει το μήνυμά του εκεί που πρέπει. «Αφήστε μας να παίξουμε μπάλα» το μήνυμα Ζαγοράκη στην ΕΠΟ, προστασία στην ομάδα» λένε οι οπαδοί.

Προστασία από «σφαγές»...

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει αναλάβει πρωτοβουλία προκειμένου να μην υπάρξουν και πάλι διαιτησίες που θα προκαλέσουν τον ΠΑΟΚ. «Αφήστε μας να παίξουμε μπάλα» είναι το μήνυμα που έχει περάσει στη Superleague, την ΕΠΟ, τον Σοφοκλή Πιλάβιο, αλλά και τους αρμόδιους για τη διαιτησία ο πρόεδρος του Δικεφάλου. Αυτό που ζητάει ο ΠΑΟΚ, δεν είναι τίποτα παραπάνω από σεβασμό, αφού, όπως και να έχει, τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και αρη είναι αυξημένης δυσκολίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ζητήσει συγγνώμη από τους παίκτες της ομάδας επειδή στο «παιχνίδι με τον αρη δεν κατάφερε να τους προστατεύσει» και το τελευταίο που θα ήθελε να ξαναζήσει στα πλέι οφ θα ήταν κάτι ανάλογο. Και γι' αυτό, στο μέτρο που μπορούν να το ελέγξουν, δεν θέλουν στην ΠΑΕ να δουν κάτι ανάλογο στα πλέι οφ.

... αλλά και στην ομάδα

Η συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη, καθώς και τις «ντόπες» σε παίκτες και προπονητή την προηγούμενη εβδομάδα, προετοιμάζεται για τα παιχνίδια των πλέι οφ στην Τούμπα. Το πρώτο παιχνίδι με τον Αρη είναι υψηλής επικινδυνότητας, αλλά, όπως και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποστήριξαν και δεσμεύτηκαν στον Ζαγοράκη θα προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας και δεν θα επιτρέψουν ακρότητες. Αλλωστε, ήδη η ΠΑΕ έχει πληρώσει σημαντικό ποσό για πρόστιμα και υπό τον φόβο αποκλεισμού της έδρας σε ένα παιχνίδι των πλέι οφ (που θα έχει πολλαπλό αντίκτυπο σε όλα τα επίπεδα), οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα.

Προληπτική σύσκεψη για το ματς με αρη

Οπως ενημέρωσε την Τρίτη (27/04) την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Μπακέλας, κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σε σύσκεψη που θα γίνει στο δικαστικό μέγαρο την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας κάλεσε εκτός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, την ΠΑΕ αρης, την Αστυνομία, καθώς και τη ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας), για να συζητήσουν τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Κυριακής.

Η σύσκεψη αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Μπακέλα, αφού το κλίμα που επικρατεί, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δεν είναι και το καλύτερο. Ο εισαγγελέας θέλει να έχει μια ενημέρωση για όλα τα μέτρα που θα ακολουθηθούν, ενώ θα επιστήσει την προσοχή προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, για να μην υπάρξει κανένα παρατράγουδο. Πάντως, στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπάρχει απορία για την πρωτοβουλία που ανέλαβε ο κ. Μπακέλας πριν από το παιχνίδι της Τούμπας, ενώ δεν συνέβη κάτι ανάλογο πριν από το παιχνίδι στο Χαριλάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!