Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κλείδωσε την 5η θέση!







Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε το απόγευμα με 69-48 τον Κολοσσό και είναι μια ανάσα πλεον από την πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου .

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου εκτός από το ροζ φύλλο αγώνα, κατάφεραν και κάλυψαν τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου στη Ρόδο (80-77). Έτσι βρίσκονται μαζί με τους Ροδίτες στην πέμπτη θέση, έχοντας πλέον το πάνω χέρι σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας. Ο «δικέφαλος» για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάληξη της πέμπτης θέσης, χρειάζεται πλέον τη νίκη απέναντι στην υποβιβασμένη Ολύμπια, με την οποία κοντράρεται στη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική...

Δεκαπέντε λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι και περίπου 3500 οπαδοί του Δικεφάλου άρχισαν σιγά σιγά να δίνουν παλμό και ασπρόμαυρη εικόνα στο γήπεδο που φέτος ένιωσε πολύ μοναξιά από τον κόσμο της ομάδας. Η εικόνα έξω από το γήπεδο με τις ουρές που έχουν σχηματιστεί από ώρα στα εκδοτήρια είναι ομολογουμένως κάτι πρωτόγνωρο για φέτος, όσο τραγικό και αν είναι αυτό. Εν τέλει το παιχνίδι ξεκίνησε με 5000 και κάτι οπαδούς του ΠΑΟΚ να βγάζουν τα λαρύγγια τους και τους παίκτες αν μη τι άλλο να διπλασιάζουν την ενέργεια και το πάθος τους, πράγμα που φαίνεται και στην προθέρμανση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, αφού κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή για τα 2 αδέρφια που χάθηκαν πριν 19 χρόνια όταν κάηκαν ζωντανοί από μολότοφ που πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο οι "γνωστοί άγνωστοι".. Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ τα αδέρφια που χάθηκαν για την μεγάλη τους αγάπη και το «αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε δόνησε την ατμόσφαιρα προκαλώντας σε όλους ανατριχίλα».

Το πρώτο αυτό κρύωμα έφυγε αφού ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον κόσμο να φωνάζει σαν τρελός υπέρ της ομάδας μας και με την ηχητική που έχει το κλειστό του Δικεφάλου, δημιουργήθηκε μια πραγματικά απόλυτη ΠΑΟΚτσίδικη ατμόσφαιρα. Αγωνιστικά στο 1ο ημίχρονο είδαμε το καλύτερο πρώτο 10λεπτο του ΠΑΟΚ φέτος (22 - 7), ενώ στο 2ο δεκάλεπτο η ζώνη της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να κρατήσει κοντά τους φιλοξενούμενους και να μην μπορέσει ο ΠΑΟΚ να ανοίξει το σκορ που η αλήθεια είναι πως προσωρινά κόλλησε κιόλας. Το θετικό βεβαίως είναι πως δεν ξεφύγαμε στον αμυντικό τομέα με αποτέλεσμα να κλείσουμε το ημίχρονο προηγούμενοι, 33 - 22. Η τάπα του Κένι Γκρέγκορι στον σέντερ του Κολοσσού, Μοντς και το τεράστιο άλμα του για το παραλίγο κάρφωμα ξεσήκωσε τον κόσμο, παρόλ' αυτά ο Ντρόμπνιακ ήταν η μορφή του 1ου ημιχρόνου καθώς πέτυχε 12 πόντους κάνοντας εξαιρετικά παραγωγικό παιχνίδι.

Το 2ο ημίχρονο, το μόνο που μας έδωσε ήταν διεύρυνση του σκορ αν και αρχικά η ομάδα της Ρόδου στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου κατάφερε να ρίξει την διαφορά στους 6. Η αντίδραση της ομάδας μας όμως ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να ξαναπάρουμε τη διαφορά και εκμεταλλευόμενοι αυτό να τη διευρύνουμε με το τελικό 69-48 να δείχνει την πραγματικότητα.

Επιθετικά δε μας τράβηξαν ούτε οι αμερικάνοι Γκρέγκορι - Μονρόε, ούτε ο Λιθουανός Ντελινικάιτις, αλλά... οι ψηλοί. Ο Ντρόμπνιακ αρχικά, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του αγώνα με 15 πόντους, ο Παπαδόπουλος με 14 αλλά και πολύ μεγάλη συνεισφορά σε ριμπάουντ και ασσίστ και φυσικά ο γνωστός Γκετσέφσκι ο οποίος ήταν αυτός ο οποίος ξεκόλλησε την ομάδα όταν ο Κολοσσός μείωσε την διαφορά, με 10 πόντους ήταν η επιθετική δύναμη της ομάδας. Από τα highlight του αγώνα η τράκα του Μονρόε πάνω στον Γκετσέφσκι μετά από ριμπάουντ του Σκοπιανού, με τον Μονρόε να εκνευρίζεται, κλωτσώντας μια πινακίδα την οποία και έσπασε(!), ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε και πήγε στα αποδυτήρια για να πάρει τις πρώτες βοήθειες.

Τελείωσε και αυτό το παιχνίδι με τον κόσμο να δίνει το παρόν, την ομάδα να τους αποζημιώνει και το μέλλον να είναι ανοιχτό μπροστά μας, με καλύτερα πράγματα να είναι καθοδόν. Ευελπιστώ πως η παρουσία του κόσμου θα συνεχίσει να είναι υπαρκτή και πραγματική και στα επόμενα παιχνίδια, και να δημιουργείται μια πανέμορφη ατμόσφαιρα όπως η σημερινή την οπoία θα ζούμε και εμείς αλλά και οι παίκτες.

Τα δεκάλεπτα: 22-7, 33-22, 50-34, 69-48

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μονρό 12 (1), Καυκης, Γκρέγκορι 8, Ταπούτος 2, Χέλιγουελ, Ντιλινινκάιτις 2, Δεμερτζής 3 (1), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 14, Γιαννακίδης 3 (1), Ντρόμπνιακ 15 (2), Γκετσέφσκι 10.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Χάρις 9, Παντελειάδης 2, Βασίλιεβιτς 10, Ζάρας 5 (1), Μανωλόπουλος, Ασημακόπουλος 5, Ντόζιερ 8, Δανάς, Τσάμης 2, Παππάς 3 (1), Μοντς 4, Αυγενικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!