Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Παναθηναϊκός - ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ 3-0

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολύ πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0 τον ΑΡΗ Μαρμούρης ΑΕ στον τρίτο αγώνας της ημιτελικής σειράς της Α1 Ανδρών, προηγείται πλέον με 2-1 στις νίκες και χρειάζεται άλλη μια για να εξασφαλίσει την πρόκριση του στον τελικό.
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα και στα τρία σετ (3-8 στο α', 17-20 στο β' και 12-16, 18-20 στο γ'), αλλά στα κρίσιμα σημεία ο Παναθηναϊκός πιέζοντας στο σερβίς (συν τα λάθη των παικτών του Αρη) κατάφερνε να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει τελικά τη νίκη.
«Και στα τρία σετ ο Άρης είχε ένα προβάδισμα που έδειχνε ότι μπορεί να τον βάλει στο ματς. Ωστόσο, εμείς είχαμε τη συγκέντρωση, την ηρεμία, το πολύ καλό μπλοκ και στο σερβίς κυρίως τον Αγκάμεζ, που ‘ψαλλίδισε' τη διαφορά, ώστε να φτάσουμε σε αυτό το καθαρό 3-0 και ιδιαίτερα στην νίκη. Όπως είμαστε τη δεδομένη στιγμή, θεωρώ ότι παίξαμε καλά. Το επόμενο ματς για εμάς είναι ντέρμπι. Πρέπει επίσης να αναφερθώ και στη συμβολή τόσο του Χατζηαντωνίου με το καθοριστικό του μπλοκ στο δεύτερο σετ, όσο και το Μηνούδη που κράτησε σε κρίσιμες φάσεις την υποδοχή», δήλωσε ο Στέλιος Καζάζης με τον Γιώργο Οικονομίδη να συμπληρώνει: «Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες μου έκαναν την προσπάθειά τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν. Αν αποφεύγαμε τα λάθη στην επίθεση, θα μπορούσε το 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού να είναι και 3-0 για μας. Τα λάθη, όμως, είναι μέσα στο παιχνίδι. Φροντίζουμε να τα διορθώνουμε, αυτό θα κάνουμε και για το επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να περπατήσουμε ως το τέλος στο μονόδρομο στον οποίο είμαστε και να έρθουμε και πάλι στη Γλυφάδα για το πέμπτο παιχνίδι».
Τα σετ: 25-21, 26-24, 25-23
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Λάππας 8 (6/13 επ., 1 μπλοκ, 54% υπ.- 40% άριστες), Ζαγκούμνι 2, Αγκάμεζ 15 (12/23 επ., 3 άσοι), Σαμικά 15 (14/24 επ., 1 μπλοκ, 46% υπ. - 31% άριστες), Σμαραγδής 6 (2/4 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Πανταλέων 5 (3/5 επ., 2 μπλοκ) / Παπαδημητρίου -λ 75% υπ. - 63% άριστες, Χατζηαντωνίου 1, Ψάρρας, Μηνούδης.
ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ (Οικονομίδης): Κοβάσεβιτς 9 (4/13 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ 56% υπ. - 17% άριστες), Τερζής 4, Πετρέας 8 (8/12 επ.), Κιόσης 7 (7/12 επ.), Μιλιβόγιεβιτς 12 (11/17 επ., 68% υπ. - 36% άριστες), Ρουμελιώτης 15 (13/29 επ., 2 μπλοκ) / Σάμαρτζιτς-λ 62% υπ. - 43% άριστες, Τακουρίδης, Σαρικεϊσογλου, Τζελάτης 1, Τσόλοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!