Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Στο άρθρο 99 η ΑΕΚ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!






Φάνταζε ακατόρθωτο, ωστόσο η ΑΕΚ πλέον μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο άνετα μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να ικανοποιήσει το αίτημα της για υπαγωγή στο άρθρο 99. Πλέον η Ενωση έχει τακτοποιημένα τα χρέη της και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επιστροφή της εκεί όπου της αρμόζει, καθώς πλέον ανοίγονται νέα μονοπάτια, όχι όμως μόνο γι' αυτή!

Είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα κατορθώνει κάτι τέτοιο και φυσικά η πεπατημένη η οδός αναμένεται να ακολουθηθεί και από άλλες ομάδες με σημαντικά χρέη. Τι εστί υπαγωγή στο άρθρo 99 για την ΑΕΚ; Αποπληρωμή των χρεών (3 εκατομμύρια ευρώ) σε δόσεις με χρονικό περιθώριο 2 χρόνων σε όσους έχουν τελεσίδικες αποφάσεις γι' αυτά που τους οφείλονται. Κατά αυτό τον τρόπο ο δικέφαλος θα έχει την ευκαιρία με 50-60.000 ευρώ το μήνα να βγάλει από πάνω του το βάρος όλων των χρεών που έχει.

O Mπάμπης Καραμανλής δήλωσε για την απόφαση του Πρωτοδικείου: "Η δικαίωση της ΑΕΚ από το Πρωτοδικείο αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το νομικό επιτελείο και συγκεκριμένα την κα. Λία Μάντη - Διαμαντοπούλου και τον κ. Σωκράτη Λαμπρόπουλο για τις πετυχημένες ενέργειες που πραγματοποίησαν. Ξημερώνει μια νέα μέρα για την ΑΕΚ. Θα τα πούμε ξανά σε περίπου 1,5 μήνα. Και σίγουρα, θα έχουμε πολλά να πούμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!