Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο Άνθιμος έκανε επίθεση στον "παπά του ΠΑΟΚ"






Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, απασχολεί για μια ακόμα φορά τα μέσα. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να επιπλήξει έναν ιερέα που ο κακομοίρης έχει ένα πάθος...
Πάθος μεγάλο και ασίγαστο! Και μην πάει ο νου σας στο κακό. Δεν μιλάμε ούτε για γυναίκες, ούτε για τζόγο, ούτε για άλλες καταχρήσεις. Ο παπά Χρήστος είναι φανατικός οπαδός του... ΠΑΟΚ και σε κάθε αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του!!!
Για τον Μητροπολίτη Άνθιμο, όμως, αυτή δεν είναι η... πρέπουσα εικόνα ιερέα. Έτσι λοιπόν του... «έβαλε» τις φωνές και του είπε να μην εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο.
Ο παπά ΠΑΟΚ όμως δεν μασάει από τέτοιες παρατηρήσεις και έδωσε πληρωμένη απάντηση στον Μητροπολίτη.
«Νομίζω ότι αυτό προσβάλει και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και όλους, όσους πάνε στο γήπεδο. Δηλαδή αυτά τα παιδιά που πάνε στο γήπεδο και στην εκκλησία τι είναι; Αλήτες; Η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη. Θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ, θα είμαι εκεί και ότι κι αν είναι θα το πληρώσω εγώ. Δεν θα βάλω τον ΠΑΟΚ να το πληρώσει, εγώ θα το πληρώσω, αλλά θα είμαι κοντά στο λαό», είπε ο παππούλης κι επειδή ο Άνθιμος τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του έριξε και τα καρφάκια του προς πάσα κατεύθυνση.
«Ο ΠΑΟΚ κουβαλάει μια άλλη ιστορία στις πλάτες του και γι' αυτό έχει και σήμα τον δικέφαλο. Δεν ξεχνιούνται αυτά. Στην έκθεση φωτογραφίας της Μπαρτσελόνα υπάρχει μια φωτογραφία ενός κληρικού που παίζει μπάλα. Θα ήθελα όλοι αυτοί να μου απαντήσουν στο ερώτημα των Γραμματέων και των Φαρισαίων που έλεγαν κοροϊδευτικά για τον Ιησού: "μα δεν ντρέπεται ο δάσκαλός σας να τρώει και να πίνει μετά αμαρτωλών και τελώνων και πορνών;"»
Σύμμαχο στο πλευρό του φυσικά βρήκε τους Θεσσαλονικείς «Ράδιο Αρβύλα», που μια κοντρίτσα με τον Άνθιμο την έχουν.
«Πού πας ρε Μητροπολίτη να τα βάλεις με παππά Παοκτζή; Έχεις καταλάβει ποια συνθήματα έχουν γράψει οι άνθρωποι; Είσαι με τα καλά σου; Το σήκωσέ το, το...., ποιος νομίζεις ότι το έβγαλε; Και βέβαια κάνε ότι γουστάρεις μαζί μας. Στείλε μας εκατομμύρια εξώδικα, αλλά κάτω τα χέρια από τον παππά Χρήστο, τον Παοκτζή», είπε ο Κανάκης και η παρέα του, απευθυνόμενοι στον Άνθιμο.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πάλι κάνει τώρα τον Κινέζο. Ούτε που επίπληξε κανέναν ιερέα, ούτε που ξέρει κάποιον παππά Χρήστο.
Μάλιστα σε ανακοίνωσή του στο site της μητρόπολης, ο Άνθιμος λέει ότι ποτέ δεν απαγόρευσε σε κάποιον κληρικό να παρευρεθεί σε αθλητικά γεγονότα. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού όπως μας πληροφορεί έχει άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες. Σε όλες πήγε και έκανε αγιασμό!!!! Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο;
Και καλά, η απάντηση του παπά ΠΑΟΚ σε ποιον απευθυνόταν;;;

Δελτίο Τύπου για τα ψευδώς αναφερόμενα


"Ὁ τηλεοπτικὸς Σταθμὸς ALTERκαὶ ὁ τηλεοπτικὸς σταθμὸς ΑΝΤ-1 μὲ ἐκπομπές τους τῆς 13ης Ἀπριλίου ἐ.ἔ., σὲ μεσημβρινὴ καὶ νυκτερινὴ ζώνη, ἀντιστοίχως, ἐπεχείρησαν καὶ πάλι νὰ συκοφαντήσουν, νὰ εἰρωνευθοῦν καὶ νὰ ἐκθέσουν τὸν Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Ἄνθιμο, ἐπειδή, κατὰ τὴν πληροφόρησή τους, ὁ Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ἄνθιμος ἀπηγόρευσε σὲ ἱερέα τῆς Μητροπόλεώς μας (παρέθεσαν τὸ ὄνομά του), νὰ παρακολουθῇ ποδοσφαιρικοὺς ἀγῶνες τοῦ ΠΑΟΚ, ὅτι τοῦ ἔκαμε συστάσεις, καὶ ὅτι...
ἐπέβαλε στοὺς ἱερεῖς νὰ μὴν πηγαίνουν στοὺς ἀγῶνες τοῦ ΠΑΟΚ καὶ νὰ παρακολουθοῦν τὰ τέρματα τῶν ἀγώνων ἀπὸ θυρίδα πλησίον τῆς ἱερᾶς Μονῆς τῆς ἁγίας Βαρβάρας!
Πρόκειται γιὰ ἀσύστολα ψεύδη καὶ φαντασιοπληξίες.
1. Στὴν ἱερὰ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης δὲν ὑπάρχει ἱερεὺς μὲ τὸ ὄνομα ποὺ παραθέτουν.
2. Στὴν ἱερὰ Μητρόπολη Θεσσαλονίκης οὐδεὶς ἱερεὺς ἐτιμωρήθηκε ποτὲ γιὰ συμμετοχή του σὲ ἀθλητικοὺς ἀγῶνες καὶ οὐδέποτε ὑπεδείχθη πρὸς τοὺς ἱερεῖς προτίμηση ἢ ἀπαρέσκεια σὲ ἀθλητικὰ σωματεῖα. Μάρτυρες οἱ 140 ἐφημέριοι τῆς Μητροπόλεώς μας.
3. Φαντασιοκόπημα τὰ περὶ ἐντολῆς γιὰ τὴν μὴ παρακολούθηση ἀγώνων, ἀνύπαρκτη ἡ ἱερὰ Μονὴ ἁγίας Βαρβάρας.
4. Ἡ δήλωση τοῦ ἱερέως ἔγινε πρὶν ἀπὸ ἕνα χρόνο καὶ ἀφορᾷ τὸν ἴδιο καὶ τὴν ἱερὰ Μητρόπολή του, ποὺ συνορεύει μὲ τὴν Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.
5. Ὁ Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ἄνθιμος, διατηρεῖ ἄριστες σχέσεις μὲ ὅλα τὰ ἀθλητικὰ σωματεῖα, ἐτέλεσε ὁ ἴδιος ἁγιασμοὺς κατὰ τὴν ἔναρξη τῶν ἀθλητικῶν περιόδων, τὴν δὲ παρελθοῦσα Κυριακή, μὴ δυνάμενος ὁ ἴδιος νὰ παραστῇ λόγῳ ὑποχρεώσεων σὲ ἐκδήλωση τοῦ ΠΑΟΚ, ὥρισε ὡς ἐκπρόσωπό του τὸν ἀρχιμ. Χρυσόστομο Νάση, προϊστάμενο τῆς ἐνορίας ἁγίας Μαρίνας Τούμπας, ὁ ὁποῖος ἐτέλεσε ἁγιασμὸ καὶ ὡμίλησε στοὺς παράγοντες καὶ στοὺς ἀθλητὲς τοῦ ΠΑΟΚ.
6. Ἡ κοινὴ γνώμη τῶν συμπολιτῶν μας στὴ Θεσσαλονίκη, διατυπώνει τὴν ἄποψη ὅτι ὅλη αὐτὴ ἡ ἐπιθετικότητα ἐναντίον τοῦ Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης ὀφείλεται στὸ γεγονὸς ὅτι ἡ ἀγωνιστικότητά του γιὰ τὰ θέματα τῆς Πίστεως, τῆς Πατρίδος μας καὶ τῆς Μακεδονίας εἰδικώτερα, ἐνοχλοῦν κάποιους πάρα πολὺ καὶ νομίζουν ὅτι ἔτσι μποροῦν νὰ ἀντιδράσουν.
Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!